A ja mam tylko nadzieję że z szacunku dla autora nikt nie będzie śmiał odsprzedać licencji bo już tego typu pytanie otrzymałem poprzez allegro.
:(
Wersja do druku
A ja mam tylko nadzieję że z szacunku dla autora nikt nie będzie śmiał odsprzedać licencji bo już tego typu pytanie otrzymałem poprzez allegro.
:(
Ja tam się nie targowałem ;) program powinien kosztować stówkę - to za 69 mam już z rabatem - już kupiłem, kasa poszła - czekam aż dostanę pełną wersję..
MMM - opróżnij sobie skrzynkę na PW bo nie można się dobić..
chyba kogoś poje... podaj nicka pytacza.. będzie miał się z pyszna..
Ja nie wnikam czy to legalne czy nielegalne ale moim zdaniem nie jest to do końca w porządku.
I wydaje mi się że wałkowanie dalej tego tematu nei ma sensu lepiej skupmy się na programie który moim zdaniem jest bardzo dobry i tego będę się trzymać
Pozdrawiam
Robert
Kolaj
o ile pamiętam to konto jest z PKO BP
podejrzewam że raczej chodziło o to że ktoś chciał taniej numer odkupić i się "podzielić" bo mmm deklarował że nie będzie ścigał jak będzie program na kilku komputerach uruchamiany.. przecież "normalnie" to na allegro można kupić..
co za ludzie..
pko bp
czyli do uzuskania klucza to ze dwa dni jeszcze poki wszystkomające PKO BP zaksieguje przelewy. A nie dałoby sie platności paypal uruchomić?
Niech tam będzie, choć moim zdaniem sprzedaż, kiedy się FAKTYCZNIE rozstajesz z programem, jest tym samym, co sprzedaż używanej płyty muzycznej.
No właśnie, chciałbym się dowiedzieć, jeśli można, o stopień wykorzystania rdzeni w procesorach quad. Ogólnie, jak wygląda szybkość na pełnych rozdzielczościach na takim sprzęcie. Chodzi mi zarówno o komfort podczas jeżdzenia suwaczkami jak i o czas generowania finalnego obrazu.Cytat:
lepiej skupmy się na programie który moim zdaniem jest bardzo dobry
Dzięki!Cytat:
o ile pamiętam to konto jest z PKO BP