to daj później znać jak Ci idzie, bo też chce tego Maca :)
wczoraj tylko wszystkie tutoriale obejrzałem... :)
Wersja do druku
to daj później znać jak Ci idzie, bo też chce tego Maca :)
wczoraj tylko wszystkie tutoriale obejrzałem... :)
Też chodzi mi po głowie rezygnacja z PC na rzecz macbook pro ale to, że nie ma stacji dokującej jest po prostu niewypałem - jak na tą półkę cenową.
ja zamówiłem takie coś
http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWNX:IT
Zdam relacje jak dojdzie :)
A po co Ci taka przelotka? mini-DVi - DVI nie działa dobrze?
PS. Używam Snow Leopard parę dni i porównując go do Ubuntu 10.04 to wybaczcie, ale mam wrażenie że spora ilość osób padła tutaj w sidła marketingu. Ubuntu zjada OSX, zwłaszcza w przyjemności/ładności obsługi. W ogóle nie ta liga.
Allxages - jak znajdziesz chwilę, to opisał byś szerzej swoje odczucia po przesiadce na Maca. Jestem zainteresowany szczególnie Twoja opinią. Choćby dlatego, że ciężko znaleźć opnie po przesiadce z Linuksa na osX.
Jak tylko skończę uporanie się z kilkoma kwestiami (głównie sprzętowymi). Poza tym, żeby było jasne. Używam dziennie Linuxa 90% czasu. Mac to tylko dodatek do zdjęć/filmów. Może jak znajdę chwilę czasu to opiszę jak podejść do sprawy, głównie pod Linuxem w kwestii zarządzania kolorem, bo raczej mało informacji na ten temat.
A jaka seria laptopow ma te dwie rzeczy
1. matryca matowa WSXGA w pionie nie mniej niz 1050.
2. zlacze e-sata
3. TrackPoint lub TrackStick lub Pointstick.
Najbardziej pasuje IBM/LENOVO ale w nich nie daja zlacza e-sata.
Wole jakies uzywki.
allxages, daj znac jak tam wlasnie przesiadka:) Ja mialem OS X na moim thinkpadzie przez 2 dni ale wywalilem bo rzecz jasna wiele rezczy nie dzialalo:) Mac jest fajny ale chyba gdy sie chce komputera uzywac zeby uzywac do konkretnego celu. Jesli chodzi o cala reszte to kiepsko, nie mozna pogrzebac, pomieszac, pozmieniac dogorynogami jak sie chce. Mnie to od Maca okroipnie odpycha.