yyy no własnie :roll: to pierwsze mi nie podeszło. Dziwna ta GO, nie widziałam jeszcze takiej.
Wersja do druku
yyy no własnie :roll: to pierwsze mi nie podeszło. Dziwna ta GO, nie widziałam jeszcze takiej.
to 161 to kicha maksymalna - poprzednie kwiatki to na stoku spokojnie mógłbyś sprzedać lub wydrukować kalendarz i też sprzedać ...
pochwal się co to za nowy aparat ?
5D-na stok to dobry patent. Moglbys pomoc opisac?;)
szczerze to nic nigdy nie sprzedałem na stoku wolę wsiąść $25 za fotkę niż 25 centów ;) ale kolega robgr85 wie chyba wszystko o stockach i lubi dzielić się na ich temat wiedzą wal do niego... ale materiał masz dobry:) od razu wiedziałem że to upragniony 5D ale chciałem to przeczytać od ciebie:) no to teraz już na sprzęt nie będziesz mógł zwalić - gratuluje zakupu - przed tobą głębokie i radosne chwile uniesienia w szczególności z podpiętymi stałkami :)
Stocki byłyby fajne, jakby się same opisywały. Mógłbym wrzucić tam setki tysiące sprzedających się zdjęć, ale nie chce mi się opisywać.
No taka prawda. Jak sprzedawały mi się zdjęcia z kompakta robione 2 lata temu z moją zerową wiedzą o fotografii no to teraz też pewnie by poszły.
Taaa, teraz wszystko będzie moja wina:p Wymaga to większej uwagi i większej staranności w robieniu zdjęć. Obiecuje lepsze foty! Może i ciekawsze;) Stałki, stałki, ale też ultra-wide 16-35 mm wygląda na tym aparacie niesamowicie:D Już pierwszą, bardzo ostrą krytykę za zbyt szeroki kąt dostałem:p
Proszę o ostrą, ale konstruktywną krytykę. Taki dzisiaj odbylem spacerek po warszawskiej Pradze:
162.
163.
164.
165.
166.
167.
168.
no uważaj na dystorsje ;) prostuj perspektywę i piony w miarę możliwość, od razu widać że to L+5D, nie podoba mi się 166 i 162 do kota bliżej przydałoby się podejść :)
pozdr