D10 + 50mn
Wersja do druku
D10 + 50mn
nie kumam, to zrobiłeś z pontonu?
Może ponton na wznak służył za czatownię.. ;)
wiem ze to jest zwykly pstryk , ale pokazuje Wam ten sklep :) hmmm chyba kazdy by polubil ten sklep , juz o onanistach nie wspomne :)
zakup poczyniony
gitzoGT3540LS ;arcaswissZ1 i plecak TAMRAC 8 :)
Ptaszki bardzo zacne acz mam wrażenie, iż 3 i 4 powinna mieć ekspozycję przynajmniej o 1/3 do góry podciągniętą. Szkoda iż na 4 wyżej skrzydełka nie podniosła bo byłoby lepsze.
o, jest coś do obsmarowania w ramach rewanżyzmu ;)
Najpierw napiszę o trzecim, bo mi się najbardziej podoba. Gdyby nie kadrowanie byłoby naprawdę bardzo dobrze. Z góry zdecydowanie za dużo. Może nieco jaśniej dałoby lepszy efekt, ale to nie jest kluczowe. No i dlaczego obciąłeś jej nogę! :shock:
Rybitwa bardzo przyjemna, ale dosyć "zwyczajna".
Dwójka jest be
Jedynka...
z jedynką jest tak, że mi się podoba ale i nie podoba. Bardzo atrakcyjne środowisko, faktura tych traw i wilgoć. Natomiast nie podoba mi się perspektywa, o którą przecież tak walczysz. To zdjęcie jest zrobione mocno z góry. Kadr również trochę dla mnie niezrozumiały. Pokazałeś skrawek stawu, w zasadzie go nie ma na zdjęciu, ale jednocześnie rzuca się w oczy. Kadrowałbym albo niżej, ale wtedy perspektywa by sie jeszcze pogorszyła, albo przecinając w połowie pierwszą linię traw i pokazując jednocześnie więcej z tła.
pozdrawiam
P.S>acha, no i nie poradziłeś sobie z ekspozycją IMHO :D
P.S2> czy tylko ja mam wrażenie, że nieco przedobrzyłeś z wyostrzaniem? Zwróć uwagę na krzewy bezpośrednio za czaplami.
ostrze ostatnio w auto i to zdaje egzamin ,ta tez byla wten sposob otrzona :) faktycznie moze i jest za duzo tej ostrosci , moge sprobowac manualnie , zobacze co wyjdzie :)
3 niestety , ale to pelny kadr jest :( ale ze pozowala mi dosyc dlugo , mam jeszcze inne zdjecia z calymo nozkami , ale to moze inym razem pokaze :)
4 nie wiem czy bys jej odmowiil fotki jak by ci latala nad glowa :)
2 nie obsmarowales ?? no i jak Ci sie widzi manhattan ??? :)
Oj 1 to bym nie pokazywał publice ;) mimo że scena wydaje się interesująca. Jedynie 4 mi sie podoba. 3 byłaby ok ale mam wrażenie, iż z tło jest pozbawione nienaturalnie kontrastu a sama ptaszynka została przeostrzona.