Twoje skojarzenie-Twoja sprawa, tylko dlaczego musiałes od razu sie tym podzielic na forum, i albo ja nie rozumiem skojarzenia, albo było zupełnie nie na miejscu...
Wersja do druku
jakby nie bylo, poziom fotografow slubnych w polsce, zwlaszcza z naszego pokolenia, jest niesamowicie wysoki. Ogladam galerie zagranicznych slubnych, i poza kilkoma gwiazdorami banzy slubnej (glownie stany) to zdjecia wiekszosci fotografow robiacych kotlety sa tragiczne.
co ciekawe, maja zlecenia i jeszcze na tym zarabiaja :)
sam jestem tylko hobbista, nie zarabiam grosza na fotografii, ale wiekszasc z Was, slubniakow, z tego forum, robi naprawde genialne reportaze!
Tylko jak wyeliminować szarą strefę? Chyba się nie da. Nadzieją jest powrót kliszy, tak jak teraz dzieje się z nowymi płytami analogowymi, które są droższe od srebrnych krążków, a i jakość dźwięku generują lepszą :-)
Żeby każdy klient brał rachunek za usługi ślubniaków. Wtedy rynek zmieniłby się o 180 stopni.
Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem....
Gdyby młodzi żądali...
Tja, ja wystawiam to tylko się dziwią i pytają co z nim mają zrobić :D
Miło wiedzieć, że w czymś przodujemy. Może by Panowie na Zachód jechać? Zarobki lepsze. A z takim poziomem to problemu nie będzie. :PCytat:
jakby nie bylo, poziom fotografow slubnych w polsce, zwlaszcza z naszego pokolenia, jest niesamowicie wysoki.
Oprawić w ramkę na pamiątkę głupoty. :)Cytat:
Tja, ja wystawiam to tylko się dziwią i pytają co z nim mają zrobić