-
Witam! W tym roku powróciłem do systemu Canona /kiedyś używałem analogów tej firmy/. Zakup Canona 5d okazał się strzałem w dziesiątkę! A w decyzji o zakupie pomogło mi długie wertowanie stron tego forum... Nie jestem forumowym "gadułą", ale mądrych porad lubię słuchać.
-
Witam
Witam wszystkich , wiek 35 , lokalizacja Szczecin, sprzęt 400 D i kilka szkiełek, zainteresowania : fotografia przyrodnicza
pozdrawiam:wink:
-
Witam. 24 lata. Świdnik. To forum to po prostu strzał w dziesiątkę :-)
-
Witam wszystkich.
Właśnie zacząłem kopać studnię bez dna, czyli jak dobrze pójdzie to dzisiaj odbieram sprzęt. Będzie to:
EOS 400D + Kit + Sigma AF 24-70 mm f/3,5-5,6 ASP HF + Sigma AF 70-300 mm f/4,0-5,6 APO DG Macro
Na razie tyle, w planach jeszcze jakaś porządna karta pamięci i jakieś filterki.
W dużo dalszej przyszłości lampa i jakaś stałka do szerokiego kąta.
Swoją przygodę z fotografią cyfrową rozpoczynałem od aparatu HP 945, teraz mam Panasonica DMC-FZ30
Mam nadzieję, że uda mi się "rozwinąć skrzydła" przy współpraco z nowym sprzętem :-)
-
A więc się przywitam i pozdrawiam wszystkich fotografujących.
-
Witam forumowiczów..... :smile:
Łukasz .... wiek 23 .... podlaskie ....
w przeszłości
KM Dynax 7D
Canon 10D
Canon 350D
Nikon D70
Nikon D100
Nikon D40x
Canon 400D
obecnie .... patrz niżej ..... pozdrawiam :)
-
witam szanownych użytkowników,
forum już od kilku lat jest dla mnie cenną kopalnią informacji, mam nadzieje teraz czynnie brać w nim udział.
pozdrawaim
-
Witam Serdecznie
Lat 37 ,Racibórz, zainteresowania to modelarstwo lotnicze, aparat S1
pozdrawiam
Piotrek
-
Witam wszystkich,
Czytam (i oglądam) od jakiegoś czasu, czas się więc odezwać i przedstawić. Tomek, lat 28, Poznań. Niedawno zamieniłem Canona ... A40... na 400D (i pomyśleć, że za tego pierwszego dałem swego czasu więcej kasy niż za drugiego) z zamiarem troszkę lepszego poznania fotografii. Będę nadal dużo czytał i czerpał z Waszej wiedzy, od czasu do czasu zadam pewnie jakieś głupie pytanie.
Pozdrawiam serdecznie!!!
-
Witam
Nowy na forum :) choć w fotografii od długiego czasu... aparaty: Canon 33, Canon d30, Panasonic FZ1, Kiev średnioformatowy + kilka szkieł i innych szpejów... Pozdrawiam :)