Oko jak oko ale fatalnie z blikami wyszły usta. Nie zwracałem na nie wcześniej uwagi ale skoro dopisałeś, że ktoś robił make up to przyjrzałem się uważniej.
Wersja do druku
Oko jak oko ale fatalnie z blikami wyszły usta. Nie zwracałem na nie wcześniej uwagi ale skoro dopisałeś, że ktoś robił make up to przyjrzałem się uważniej.
Koło fashion to nawet nie leżało.
Jako portret do ramki jest ok.
Aha. Bardzo głęboka, konstruktywna opinia, dzięki.
tu oceniamy zdjecia autora, a nie jego tworczosc literacka na forum, wiec prosze o trzymanie sie tej zasady - dyskusja poleciala do kosza
Tekstura w portrecie raczej niezbyt mi tu pasuje.
a ja widzę jakieś czerwone coś przy prawym oku, wygląda jakby miała oko podbite z lekka... widzicie to też?
No faktycznie, jest.
to jeszcze ja sie wypiszę.... kolorystycznie świetne, światło git, teksturka mi wcale nie przeszkadza, ale ja lubię więc nie jestem obiektywny, palce...no cóż, przypomina mi się scena z "rozmów kontrolowanych" i tekst "przecie rąk nie odrąbiemy" takie ma paznokcie i już i tipsy byłby jeszcze gorsze, szyja po lewo, faktycznie, wyszła nie najlepiej, modelka odwróciła głowe i podniosła ramie i tak wyszło. PS i Liquify, mozna poprawić. Czerwony zafarb pod okiem jest, ale nie wyglada wcale na podbite, nie przesadzajmy, jak wyglada podbite to ja wiem, bo wew młodosci wczesnej miewałem:) Po konwersji do sepii nikt nie zauważy:) a to że to bardziej portret niz fashion... ludzieee...to już naprawę nie ma się czego czepiać?
To czerwone to makijaż zdaje się.
no ale na lewym tego nie widać raczej... no mnie się rzuca w oczy , tylko to . reszta miód malina jak dla mnie, cokolwiek to jest, czy portret czy feszyn