Osobiście wolałbym, żeby światło miał z przodu a nie za plecami. Może gdyby doświetlić lampą...
Ale podoba mi się klimat na tym zdjęciu :)
Wersja do druku
Osobiście wolałbym, żeby światło miał z przodu a nie za plecami. Może gdyby doświetlić lampą...
Ale podoba mi się klimat na tym zdjęciu :)
z pianinem lepsze to drugie zdjęcie, bo widać po prostu co oni niosą.
Gratuluje zakupu i zycze zeby sie świetnie sprawowalo;) Fotki spoko ta z fortepianem jakos mi nie podchodzi ale fakt druga lepsza co do biegacza jak dla mnie fajna:)
Dzięki, fajnie że się choć trochę podoba mimo, że całkowicie wyrwana z kontekstu. Nie mam pomysłu na jakąś większą serię fotek z Warszawy lub z okolic, ale ciągle nad czymś myślę;)
Fotka z fortepianem jeszcze starym sprzętem, ale to fakt, że przy niej liczył się bardziej moment aniżeli samo zdjęcie;) Co do biegacza, to chyba odwrotnie.
Pzdr!
Jak dostaje nowy aparat, to robię zdjęcia, ale zazwyczaj prawdziwe fotografowanie zaczynam od kwiatków. I wtedy od tego poziomu kwiatkowego, na którym uczę się funkcji aparatu, ustawienia przycisków, itd. staram się iść coraz wyżej przez portrety, do reporterki. Tak i w tym wypadku. Nowy aparat. Probowałem zacząć od reporterki, ale wyszlo jak wyszło, czyli słabo(patrz zdjęcie biegacza). Wróciłem do kwiatków. Proszę o komentarze odnośnie zdjęć, bo nie tylko testowałem nowy aparat, ale również starałem się zrobić jak najlepsze zdjęcia. Oto zdjęcia:
153.
154.
155.
156.
157.
158.
159.
160.
Coby tu dużo pisać. Ogólnie ładne, szczegółowo też. Szkoda że robaczka w GO nie ma.
Raczej zwykłe pstryki kwatów z mała GO.
Pierwsze fajne, reszta samopstryki :)
Nie takie zwykłe bo ja np tak nie umiem :) stokrotka i nr 155 najbardziej mi przypadły do gustu...fakt może ciut większą GO zrobić cooo?
Pan biegnący przy trasie rowerowej bardzo ciekawy mimo, iz łamie zasadę 2/3 przed...1/3 za. Gdybyś zrobił jak zasada mówi to zdjęcie byłoby nudne...a jest bardzo ciekawe:)
Dzięki za komentarze! Mam nadzieję, że napiszecie coś jeszcze. A póki co idę za ciosem i jeśli spodobało się z kwiatków pierwsze, to wrzucę jeszcze jedno z tymi roślinkami:
161.