-
Może zajmij się filatelistyką bo jeśli chodzi o ptaki to jesteś Mistrzem i trudno będzie zrobić coś lepszego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tak na poważnie: jestem ciekawy czy czerpiesz jakieś korzyści finansowe ze swoich fotografii. Myślę, że prace tego typu mogłyby przynieść parę $$$
Pozdrawiam :D
-
filatelistyka zajmowalem sie jak bylem malym chlopcem :)
myslalem o wyprodukowaniu kalendadrzy na pszyszly rok :) ciekawa przebitka :) ale daruje to sobie :)
-
Sylwek rany.. przez ten urlop dawno nie zaglądałem do Ciebie a tu fotek świetnych przybyło. Praktycznie ostatnie 4 serie podobają mi się niemal bez zastrzeżeń!
-
Rewelacja, można je oglądać i oglądać.
-
jedynka na bardzo, a czwórka również przednia
-
a ja mam pytanie, co robicie jesli musicie uzyc statywu na pontonie? jakies koce kladziecie do pontonu zeby go ie przebic czy co?
-
to nie ma sensu, nie robimy tego
-
czyli wogole na pontonie nie uzywacie statywu, dobrze rozumiem?
-
jak tak dalej pójdzie to to wydzielę, szkoda śmiecić Sylwestrowi w galerii..
po co statyw, skoro i tak wszystko się buja?? No chyba że za burtą, osadzony w dnie, ale to insza inszość. EOT
-
Kuba , nic nie szkodzi :) ja caly czas jestem ciekawy tego pontonu:) no i caly czas mialem na mysli statyw w w wodzie , ale wtedy trzeba jakas dziwaczna czatownie zbudowac na pontonie , tak by moc w kazdej chwili sie wychylic :)