341 i 343, masz całkiem udane.
Na 342 próbowałeś robić naturalną ramkę z gałęzi?
Wersja do druku
341 i 343, masz całkiem udane.
Na 342 próbowałeś robić naturalną ramkę z gałęzi?
343-bardzo fajne!
Dziękuję.
344) Ze spaceru po górkach i bukach obok Śnieżki
345) Kamienie i woda za zielono
344
Trochę za mało wody w fotce,jakoś tak się ukrywa ta woda chyłkiem płynąc :D .
Gdyby chlupała z większej wysokości,byłaby medialniejsza.
A czas ? i inne parametry ? To jest interesujace,jeśli nie tajemnica :lol: .
Ha, ha.. tam nie było wody 344), tylko buki i inne drzewa, w następnej fotce 345) woda ukrywała się pod kamieniami :)
Zrobione 600D z C15-85. Buki ISO 400, 15 mm, 1/12s, woda z kamieniami ISO 100, 15 mm, 1 s, f/11 (z ręki z podpórką).
--- Kolejny post ---
346) Droga przez Łomniczkę na Śnieżkę, fajne podejście..., a ten mostek na zimę zdejmują i szlak nieczynny.
Mgła u góry, to już Dom Śląski.
Zrobione 600D i C15-85, ISO 400, 22 mm, 1/50 s, f/9, -1/3 EV, matrycowy.
no , mogę pochwalić:) te Twe widoczki :)
343 ile ma wyostrzenia?
a swoją drogą, zawsze się zastanawiałem czemu w Tatrach na czas zimy zamyka się szlaki ,
pozdrawiam :)
Dziękuję, że wpadasz.
Naprawdę nie wiem, tak na czuja.
Wołane w DxO, lekko tam ostrzone, zmniejszone w PSE i tam podostrzone Dopasuj ostrość/rozmycie soczewkowe.
Ludzie giną w górach - sam wiesz, nawet w Karkonoszach. Tamtędy zapewne schodzą lawiny.
Dla mnie to dziwne to zamykanie, bo to niczemu ni nikomu nie służy wg mnie.Tu w i w niskich i wysokich partiach Alp nikt niczego nie zabrania, jedynie przy wejściu na szlak, czy w wyższe partie, są tabliczki informujące ze wchodzisz na teren gór wysokich i jestem świadomy zagrożeń z tego wynikających.Oczywiście większość osób się ubezpiecza na wypadek jakiegokolwiek zdarzenia losowego podczas takich wędrówek lub wspinaczki, co w Polsce z tego co pamiętam nie było jakoś popularne. Ale dość tego , wracajmy do fotografii:)
343 i 345 bardzo mi się podobają. będę próbował wykonać coś podobnego:)