No, mój jak mój. Rozważałem także właśnie Benro ale opinia użytkownika była dość negatywna więc rozważam dalej....
Wersja do druku
Wybrałem https://www.youtube.com/watch?v=nBxWU4c7qos
Za 200zł można już kupić i pojemność mi odpowiada.
Posiadam taki sam, nie jest zbyt pakowny moim zdaniem.W środku jest miejsce na body z podpiętym obiektywem np 17-85 plus jeszcze jedna stalka typu 50/1.8 no może druga podobnych rozmiarów i lampa błyskowa. Jeśli masz jakiś dłuższy obiektyw np 70-200 f/4 to raczej go tam nie zmieścisz. Kupiłem dlatego że jest szybki dostęp do aparatu. Nie mniej jednak najczęściej biorę do na wycieczki i jeśli np mam ochotę zrobić portret w górach to i tak muszę go zdjąć żeby dostać się do obiektywów. Jeśli teraz bym kupował kupił bym normalny plecak z dwoma uszami, do chodzenia po górach nie polecam, nieźle obciąża ramię. Statywu też nie przytroczysz:) Mój idzie na sprzedaż, stan jak nowy :)
Macie jakąś ciekawą alternatywę dla torby do kościoła ? ..bo plecak to jakoś nie bardzo do marynarki ;)
wczoraj na coś takiego trafiłem.
Ari Marcopoulos Camera Bag for SLR Camera by Incase
Nie wiem czy może nie uśmiechnąć się do polskich producentów toreb dla kurierów żeby coś z cordury zmajstrowali....
Torba to tylko jak mało sprzętu. Przynajmniej w moim przypadku. Plecy dużo lepiej znoszą plecak niż torbę. Zawsze jeszcze możesz rozważyć walizkę na kółkach :P:P
Ta torba jest dość ciekawa :)
Walizkę rozmyślałem ale mały wybór znów jest...
Plecak kiedyś miałem i jakoś mnie nie przekonał :/
Przeglądałem Allegro i kilka sklepów i nie znalazłem tego, co mnie interesuje. Poszukuję plecaka, który dobrze ochroni sprzęt w razie upadku, bo nie chciałbym kupować kufra do motocykla. Są oczywiście plecaki motocyklowe na laptopy, ale niespecjalnie mi podchodzą, bo lustra i dwóch obiektywów już do nich nie wsadzę. Możecie coś polecić?
Poszukaj plecaków foto na deskę ;) Dakine/ Burton i może coś jeszcze:) Nawet gdzieś widziałem test przeprowadzony przez motocyklistę:)
Polecam Dakine Sequence - korzystam z niego na snowboardzie i rowerze. Pewnie nie przy takiej samej prędkości co na motocyklu, ale zaliczałem gleby i ze sprzętem wszystko gra. Plecak jest na tyle sztywny i dobrze chroni zawartość, że bez obaw siadam na nim na śniegu. Pytanie czy chcesz tam upchnąć tylko lustro i dwa szkła, czy coś więcej, bo akurat Sequence jest całkiem pakowne…