Odp: [Max13] Krajobrazy i podróże
2 załącznik(ów)
@Max13 nie ukrywam, że niezmiernie interesuje mnie czym zrobione zostały ostatnie 3 fotografie
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
@
Max13czym zrobione zostały ostatnie 3 fotografie
Wszystkie 5DmkII - 529 i 530 zrobione 100mm f/2.8 Macro L IS a ostatnie 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS ("zielonym").
Cytat:
Zamieszczone przez
Max13
Wszystkie 5DmkII - 529 i 530 zrobione 100mm f/2.8 Macro L IS a ostatnie 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS ("zielonym").
Czyli tak jak wcześniej :-) a to znaczy, że nie sprzęt się rozwija, tylko Ty zdecydowanie. Gratulacje!
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Czyli tak jak wcześniej
Dopiero teraz uświadomiłem sobie, że nie zmieniłem nic w swoim sprzęcie od 2014 roku (poza zakupem Tamrona 150-600 G2 w 2017)......Może już czas? Ostatnie zdjęcia są z 2018-2019 - ostatnie "najnowsze" to dziewczynka na 523 zrobione w grudniu 2019 w Peru.
Obejrzałem sobie Twoją galerię i poczytałem Twojego bloga. Jestem pod wielkim wrażeniem i zdjęć i doskonałych, klarownych opisów. Jeśli kiedyś będę wyjeżdżał do któregokolwiek z tych krajów, skorzystam z Twoich rad. Świetna robota!
@Heldbaum - Dzięki za komentarz. Pisanie i publikowanie jest czasochłonne, stąd zaległości i przerwy w Zeszycie i Galerii.... Ale cieszę się, że ktoś to czyta, czasami skomentuje - dlatego staram się to kontynuować - to są te moje miejsca odpowiadające na pytanie z Twojego bloga "Gdzie się mają podziać fotoamatorzy?" - i w ogóle "....amatorzy"...... :)
Ooo! Czytałeś? Bardzo mi miło :D