kurka, a już myślałam, że będę mogła stanąć za aparatem a nie przed.. nadzieja..
Wersja do druku
"Nadzieja umiera ostatnia" :)
Ja też raczej przyjadę od razu do studia. O 14 będzie OK ?
OK, w takim razie spotykamy się przed budynkiem bezpośrednio! A jak ktoś nie będzie mógł trafić albo coś to macie mój numer to będziecie dzwonić. Zatem do jutra o 14:00!
1. madallenka
2. Robert Dy
3. Yoshitaka ---> niestety tylko do 15:30 :/
4. kris200
5. myst ---> niestety tylko do 15:30 :/
6. domero + osoba towarzysząca
7. lucas39
hm... to ja proponuje podzielić się na 2 grupy. Bo z tego co wiem, to to studio za wielkie nie jest, a i nie wiele popstrykamy w 7 osób na raz... Może zrobimy 2 grupy - np. jedna od 14 do 16.30-17 a druga dalej? co myślicie?
Ja mogę być w jednej jak i w drugiej - w sumie wolę tą późniejszą, byle modelka jeszcze była :mrgreen:
O kurde, okaże się że będziemy musieli się wymieniać bo mówiłam że studio jest małe.. ;] Tak średnio na 5 osób, by pracować spokojnie. No ale myślę, że sobie poradzimy :) Widzę, że strasznie duże zainteresowanie. :) A canis mi wmawiał, że jak dziś podam termin dokładny to nikt nie przyjdzie. :D
Propozycja podziału na grupy jest dobra: to ja na 14:00 będę i na 100% zostanę dopóki się da. Nie wiem jak długo potem studio jest wolne, bo ja pytałam tak o 2,3 godziny (czyli do 17). Jutro się okaże jak jest po 17.00.
myst: późniejszą bo modelka będzie już zmęczona? czy bo potem można pić do woli.. :P :D
myst - nie ma co kombinować moim zdaniem... :mrgreen:
Wygląda to tak, że ładujemy się w 8 osób na początku (bez lucas39) o 14 (fotografujących 6 osób, a jak lucas przyjdzie to 7). Potem Yoshikata znika, więc zostanie 6 (lub 5 - bo nie wiadomo jak kumpel Yoshikaty, lub 4 bo Ty tez pisałeś, że wcześniej chcesz wyjść?). Więc tragedii nie będzie wg mnie...
Więc podsumowując - wąskie gardło występuje tylko w godzinach 14.30 - 15.30 :mrgreen:
chyba dobrze policzyłem? :mrgreen:
Ja muszę być na dworcu między 16.10 a 16.30, i w sumie wolę się nie śpieszyć w studio, tylko przyjechać później.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ok, jak chcecie. Ale lampy i tak nie obsłużą więcej niż 2 osób...