A stabilizacja na trzech nogach? Albo na jednej? 600d jak się domyślam kupiłeś do makro ze względu na gibany ekran?
Wersja do druku
A stabilizacja na trzech nogach? Albo na jednej? 600d jak się domyślam kupiłeś do makro ze względu na gibany ekran?
Gdy pierwszy raz zobaczyłem aparat z odchylanym ekranem,oburzyło mnie to okropnie.
Ot zabawka dla amatorszyzny ,prawdziwy "fotograf nie uzywa czegoś takiego :shock: .
Długo miałem to zakodowane.
Gdy kupiłem X-S1 i użyłem do fotek z poziomu zaby ,strasznie mi się to spodobało,
teraz uważam ,ze każdy aparat powiniem mieć takie ekran.Do tego stopnia ,ze 70D tym bajerem bardzo mnie zachęca do kupna
jako backup ,bo X-S1 odstaje.
Wygoda użytkowania. Ja chcąc zająć dobre miejsce do strzału często muszę " leżakować". Dobrze że chociaż lv jest:)
Miełem podobne odczucie, ale nie jestem "prawdziwym" fotografem i faktycznie to wygoda.
--- Kolejny post ---
Chwilkę mnie nie było, ale spróbuję dołączyć jakieś nowe lanszafty.
338) Widoczek z Chojnika
--- Kolejny post ---
339) Las był po drodze
340) A tego lasu od dawna nie ma...
Świetne pod każdym względem, jak na nieprawdziwego fotografa to jesteś prawdziwym objawieniem:D
340 do filmu grozy jak raz:). Wyglądem przypomina tajgę po katastrofie tunguskiej. Do dziś jest to zagadką, co tam się stało...
Proszę przestań... :) muszę coś wymyśleć
341) Wersja kolorowa o "złotej godzinie".
Światło w plecy? Chyba widzę twój cień;)
To jest bardziej ciepłe, bw bardzo surowe.
Wielu twierdzi, że był to wynik "kwaśnych deszczy"... z lat 70-tych. Nie wiem ile w tym jest prawdy.
--- Kolejny post ---
Stałem na plamie cienia, z lewej, faktycznie.
To z prawej to musiałbym mieć łuk na plecach :)
--- Kolejny post ---
342) Chojnik zamek - "ograny" temat, jesienią w chmurach i dymie.
343) I trochę wody po kamieniach