aktualizacja do Adobe Photoshop Lightroom 5.7.1
Adobe - Lightroom : For Windows : Adobe Photoshop Lightroom 5.7.1 : Thank You
Wersja do druku
aktualizacja do Adobe Photoshop Lightroom 5.7.1
Adobe - Lightroom : For Windows : Adobe Photoshop Lightroom 5.7.1 : Thank You
Kolejna informacja o Lightroom w wersji 6.0
Adobe Photoshop Lightroom 6 i CC - Optyczne.pl
Lightrooma mozna za darmo aktualizowac w ramach jednej wersji, czyli 5.x.x mozna aktualizowac do dowolnej wersji 5.y.y
Wysłane z mojego SM-N910C
to moze zamiast teoretyzowac poczytajcie czasem "Release Notes", bo Adobe takie publikuje do kazdej poszczegolnej aktualizacji??? ;)
de facto takie cos powinno sie czytac za kazdym razem przed instalacja jakiegokolwiek update'u, bo nierzadko marnuje sie megabajty i czas, z czego potem nic nie wynika. ja wiem, ze czasy takie, ze wszedzie dookola wszystko sie samodzielnie i bez pytania aktualizuje, ale... ale "drzewiej" ludzie jednak mieli swiadomosc, ze aktualizowanie dla samego aktualizowania nie ma sensu. a na dodatek po kiego czorta ruszac cos, co dobrze dziala i ryzykowac, ze sie rypnie???
w Release Notes do kolejnych wersji Lightrooma 5.x jest wyrazna informacja o dodanych modelach aparatow/obiektywow i sporadycznie korektach bugow. z czego bugow drobnych. wiec niech mnie prosze ktos wyjasni czego oczekiwalby od 5.7.1 majac zupelnie dobrze dzialajaca wersje 5.2 czy ile tam???
dziala i wspolpracuje ze wszystkimi korpusami/obiektywami? to nie ruszac, dopoki w Release Note nie stoi bardzo wyrazny powod!
Teraz to trzeba nazbierac groszy na wersje 6
Sprawdzał ktoś, czy w nowym LR jest przyspieszenie pracy programu z racji odciążania procka przez GPU?
Chodzi mi nie tyle o expert plików, co samą pracę strictle, czyli płynniejsze działanie gradientów, pędzli itp.
Poczytaj watek o lr6