Ale to wiesz czy tylko tak dywagujesz? Bo jeśli to ostatnie to tu czekamy na opinie osób, które mają tę puszkę i potrafią się podzielić konkretami :cool:.
Wersja do druku
nie no jak widzę, że żeby teraz zrobić zdjęcie to trzeba prawie studia obsługi aparatu zrobć... a z drugiej strony jak czytam ile tych opcji nowych jest w tych fotonowościach to nawet mi się nie chce swojego 50D do ręki brać, bo to już prehistoria i zdjęcia nie zrobi...:):):)
Canon przeprasza za DPP użytkowników 5DMark III,oficjalna informacja na stronie Canon Polska w dziale oprogramowania do aparatu.
W miarę łatwo wkleja się linki na tym forum...
http://www.canon.pl/Support/Consumer...tcm:125-922684
No więc po mojemu: jak widać nie wszelkich, wcale nie tak wysoką jakością, wcale nie skrupulatny. Polegać ? ORLY ? I nie, nie rozumiem.Cytat:
Firma Canon dokłada wszelkich starań, aby dostarczać klientom produkty charakteryzujące się wysoką jakością. Służy temu realizowany z najwyższą skrupulatnością program zapewniania jakości. Dzięki temu na naszych produktach można polegać. Mamy nadzieję, że nasze działania spotkają się z Państwa zrozumieniem.
Ja też nie rozumiem. W wersji DPP 3.11.4 nie mam niektórych fukcji które są opisane w instrukcji obsługi tej wersji. W odpowiedzi na "reklamację" polski help desk poprosił o zrzuty ekranowe z problemem oraz instrukcję programu(???). O ile na zrzutach lepiej widać problem to przy instrukcji zwątpiłem. Nie mają swojej?:???:
tiaa...obrazki czasem niewiele mówią...i trzeba sięgać po szczegóły...Nie wiem, jak działa w tym wypadku użycie przycisku info...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ja u siebie przełączyłem się na highspeed (tak jak zalecają w przypadku RAW'ow z 5D mrkIII), to zniknęło mi parę opcji...