dosyć ciekawie wyglądający 7d;)
Canon EOS 7D nowy lustrzanka gwarancja KUP TERAZ! (3119132241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wersja do druku
No cóż... u Kristopheros'a kupiłem 24-105 i z czystym sumieniem mogę polecić tego Sprzedawcę...
Nie sądzę, aby coś u Niego było "nie halo"
piast9 - na zdjęciu 5d mark I z napisem 7d? coś nie tak. opis 7d. koleś chyba nie wie co sprzedaje...
Kilka stron wcześniej pisałem o zakupie obiektywu od oszusta:
http://www.canon-board.info/coz-gdzi...ml#post1135512
Na szczęście udało się odzyskać kasę.
A więc wszystko trochę trwało.
Wszystko działa jak napisali w allegro w POK. Dostałem 100% zwrotu kasy + nawet za przesyłkę, bo płaciłem przez PayU.
Jeśli organy ścigania uznają że jest sens i podstawy wszczynać dochodzenie to później jest już z górki i trzeba wypełnić kilka papierków i tyle.
Jedynie trochę dłużej czekałem niż 7 dni na akceptację wniosku wysłanego do allegro.
Czyli jest ok i płaćcie przez PayU, bo to jest najbezpieczniejsza forma zapłaty przez allegro...
zobaczcie to. Przez przypadek znalazłem, ale ktoś zdążył już kupić:)
EF 800 mm f/5.6L IS USM (3165807695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Śmiem wątpić, że to oryginał:
CANON LP-E6 do 5D 6D 7D 60D NOWY AKUMULATOR (3240390648) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co ciekawe sprzedający w odpowiedzi na moje pytanie:
"Witam.
Proszę mi powiedzieć, czy sprzedawany przez Pana akumulator to oryginał czy zamiennik?
Pozdrawiam,
Karol"
Odpisał:
"ORYGINAŁ"
Caps Lock chyba ze złości mu się wcisnął :)