Rozumiem, ze odwieczna swieta wojna 'Nicon vs Canon' zostala wyparta przez 'Analog vs Cyfra' ? :rolleyes:
Ciekawe kiedy pojawi sie watek 'Kadry pionowe vs Kadry poziome' ;)
Wersja do druku
Rozumiem, ze odwieczna swieta wojna 'Nicon vs Canon' zostala wyparta przez 'Analog vs Cyfra' ? :rolleyes:
Ciekawe kiedy pojawi sie watek 'Kadry pionowe vs Kadry poziome' ;)
Raf- z ta obrona to sobie troszke zartuje, tak jakos samo to wyszlo. Oczywiscie, sa to "Okopy Św. Trojcy" i na zwyciestwo w zaden sposob liczyc nie moge, ale poddac sie? Toz to wstyd!
Czesc.Ch.
domyslam sie. mozesz sobie podarowac takie teksty. a mecza mnie argumenty chomskiego, nie watek.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
jestem w stanie zrozumiec Twoje przywiazanie do analoga (byc moze ono wynika z faktu, ze nie radzisz sobie z cyfra). skoro jednak analog jest taki swietny, to dlaczego nie zrezygnujesz z cyfry i nie fotografujesz wylacznie analogiem? po co ta kurcjata?Cytat:
Zamieszczone przez chomsky
A tam - wszystko to kwestia gustu, czucia, eteryczności, kompensacji potrzeb, personifikacji przedmiotów... i innych tego typu pierdół. Ja tam lubie mojego 300D i tak sie jakoś z nim zżyłem, że jakby "duszę" miał czy cóś :mrgreen: Choć zauważyłem, że moja 350tka też D to jakby trochę lepsze zdjęcia robi... A w ogóle to idę spać :|
Panowie, ale przeciez Chomsky to nie analoga broni!!!! On - mysle- wciaz gada o konstrukcji pudla wedlug standardow lat 70-ych!!!
hehe no wlasnie nie bardzo moge przestac ;-), podobnie jak sven mam wrazenie ze na kazde pytanie jest jedna odpowiedz - analog, slowo wytrychCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
ta naprawde to cyfra jest bardzo wygodna i tania jeśli można tak powiedzieć robisz nią naście może dziesiąt fotek z których wybierasz te które ci pasują a reszta do kosza
a z analogiem raczej tak sie nie da (chyba że ktoś się uprze):???:
No bardziej ekologiczna - te hektolitry chemikaliow wywalanych z "morkych" labow...
Nie mogę sobie podarować, bo moja funkcja polega na pilnowaniu przestrzegania regulaminu. Chomsky pisze kontrowersyjnie i prowokująco, ale na temat. Uwagi osobiste i sugerowanie chorób lub niepoczytalności są nie na miejscu.Cytat:
Zamieszczone przez sven