Vitez, chyba o innych spacerach mowa... z malym dzieckiem nie idziesz na caly dzien, od switu do zmierzchu.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
poza tym faktycznie za duzy - po kiego miejsce na laptopa ? przesadziles chyba troszke ;)
Wersja do druku
Vitez, chyba o innych spacerach mowa... z malym dzieckiem nie idziesz na caly dzien, od switu do zmierzchu.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
poza tym faktycznie za duzy - po kiego miejsce na laptopa ? przesadziles chyba troszke ;)
Cytat:
Zamieszczone przez nastier
Nie wiem i przez pare najblizszych lat nie chcialbym sie dowiedziec ;)
Jedyne co zauwazylem to ze Reno moze troche przeplacic - plecaczek sporo mniejszy i wg mnie gorszej firmy a 200zl prawie drozszy... za co?
Do tego lowerpro w zasadzie mogłabym zapakować dziecko i męża oprócz aparatu.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ja nie zamierzam wydać na plecak więcej niż 200 zł, oglądałam już Oriona Trekkera II ale wydaje mi się, że Samsonite są solidniejsze (tego z linka nie widziałam ale miałam kiedyś ich torbę). Nie doczytałeś, że mogę kupić go okazyjnie (wyprzedaż) za 190 zł. Zamówiłam, w poniedziałek się dowiem czy kupię a jak nie - Trekker II.
Do kieszeni na laptopa kilka pampków się pewnie zmieści :).Cytat:
Zamieszczone przez nastier
oj wtedy to dopiero byloby marudzenie, ze miejsca nawet w ciezarowce malo :DCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
Zamieszczone przez Reno
A bo to w innej wypowiedzi niz link bylo... za 190zl to pewnie ze warto 8)
Plecak Samsonite Trekking "Allround" dotarł i dzielę się wrażeniami: bardzo starannie wykonany, praktyczny, ładny, wygodny. Jest naprawdę wielki, to i plus i minus - mąż się ze mnie śmieje, że wyglądam jakbym się wybierała na biegun :(. Jest też dość ciężki bo pusty waży ponad 1,5 kilo.
Cytat:
Zamieszczone przez Reno
OMG:) respect dla tej Pani:)
naprawdę. jeśli zamierzasz to nosić na codzień - chylę czoła.
ale na pocieszenie:
Tamrac Expedition 7 do którego chyba wejdzie mniej więcej tyle samo sprzętu waży - 2984 g....
To chyba mój Tamrac bije wszystkich na głowę.Cytat:
Tamrac Expedition 7 do którego chyba wejdzie mniej więcej tyle samo sprzętu waży - 2984 g....