Odp: [atsf] Wolni jak ptaki!
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Dopóki jesteśmy w tym wątku, to robimy, co chcemy :mrgreen:
Ostatnia osada Galów. :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Ostatnia osada Galów. :D
Nie inaczej :D
A tym, którzy sami sobie zakładają kagańce i inne ograniczenia, to- jakby moja ciocia powiedziała- pieprz w oko drobno mielony :mrgreen:
Są kagańce. Zakazana polityka i religia, a wątki/posty powinny być w odpowiednich działach/podforach.
Ten wątek (nie on jeden) tez jest tu od czapy. Zerknij. To konkurs czy zabawa?
Zabawa nie jest tu myślana jako humor.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jacek_Z
Są kagańce. Zakazana polityka i religia, a wątki/posty powinny być w odpowiednich działach/podforach.
Ten wątek (nie on jeden) tez jest tu od czapy. Zerknij. To konkurs czy zabawa?
Zabawa nie jest tu myślana jako humor.
Tacy ludzie, jak Ty, zrobią stypę z każdego wesela :mrgreen:
W tymże miejscu składam więc formalny wniosek o przeniesienie całego tego wątku do działu "Galerie użytkowników", albowiem taki był mój pierwotny zamiar, a źle wątek zaadresowałem.
1 załącznik(ów)
C 80d + ef-s 55-250 is stm.
2247
Załącznik 17830
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Tacy ludzie, jak Ty, zrobią stypę z każdego wesela :mrgreen:.
Ooo. Dodam ciąg dalszy, skoro mowa o weselu. Otóż na weselu są podpici goście, którzy myślą, że świat należy do nich, wszystko wolno itp.
No tak nie jest, trzeźwi patrzą na to inaczej. Forum jest bazą wiedzy, wpisy zostają na lata (najstarsze tu mają już 20 lat) i by coś tu znajdować to jednak trzeba porządku, w wątkach technicznych OT powinien być krótki, pofolgować sobie można w Hyde Parku, że o wątku z humorem nie wspomnę.
fajna manipulacja.
podpici goscie na weselu, wszystko wolno.
zauwaz, ze na tym weselu nikt nikogo nie wali w pysk, wszyscy probuja sie dobrze bawic, czasem pogadac o dupie maryni, pieknych samochodach czy gownianej polityce, jak to na weselu. i wtedy zjawia sie wodzirej. i zabawa jakas taka sztywniejsza sie staje.
koziolek o wiele fajniejszy.
wolny jak ptak.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jacek_Z
Ooo. Dodam ciąg dalszy, skoro mowa o weselu. Otóż na weselu są podpici goście, którzy myślą, że świat należy do nich, wszystko wolno itp.
No tak nie jest, trzeźwi patrzą na to inaczej. Forum jest bazą wiedzy, wpisy zostają na lata (najstarsze tu mają już 20 lat) i by coś tu znajdować to jednak trzeba porządku, w wątkach technicznych OT powinien być krótki, pofolgować sobie można w Hyde Parku, że o wątku z humorem nie wspomnę.
Niniejszym uprzejmie dziękuję za przychylne rozpatrzenie mojego wniosku formalnego :D
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
mazeno
fajna manipulacja.
podpici goscie na weselu, wszystko wolno.
zauwaz, ze na tym weselu nikt nikogo nie wali w pysk, wszyscy probuja sie dobrze bawic, czasem pogadac o dupie maryni, pieknych samochodach czy gownianej polityce, jak to na weselu. i wtedy zjawia sie wodzirej. i zabawa jakas taka sztywniejsza sie staje.
koziolek o wiele fajniejszy.
wolny jak ptak.
!!!!!:D
--- Kolejny post ---
Pomimo przeniesienia wątku do innego działu (czyli także zarówno po zmianie adresu internetowego) dalej siedzi tu więcej, niż cały autobus narodu, i dalej nie wiadomo, o co kaman?
Nie mam narzędzi do postawienia diagnozy, adminem technicznym nie jestem. Duża ilość odwiedzin nie jest powodem do zmartwień, wręcz powinieneś być zadowolony.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jacek_Z
Nie mam narzędzi do postawienia diagnozy, adminem technicznym nie jestem. Duża ilość odwiedzin nie jest powodem do zmartwień, wręcz powinieneś być zadowolony.
Zależy z czego miałbym być zadowolony ;)
Tak się porobiło od wstawienia zdjęć z występów folklorystycznych, ale to może być koincydencja, a nie powód. Tak się zastanawiam, czy to nie z powodu wstawiania zdęć w dużej rozdzielczości.
--- Kolejny post ---
EOS 550D + EF-S 55-250 mm IS STM.
2248
Załącznik 17833