@candar dzięki [emoji4]... zdjęcia na spontanie jak pojawił się zachód słońca w moich oknach[emoji846].
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
@candar dzięki [emoji4]... zdjęcia na spontanie jak pojawił się zachód słońca w moich oknach[emoji846].
a wrzucę kilka fotek z ostatniego tygodnia...mam nadzieję że mnie za bardzo nie zjedziecie :-)
176.
Załącznik 5910
177.
Załącznik 5911
178.
Załącznik 5912
179.
Załącznik 5913
180.
Załącznik 5914
176! Wow! Bardzo mi się podoba! Światło i kadrowanie. Można było dać ciut więcej góry :) Ale i tak jest fajnie :) Reszta przyciasno wykadrowana. Nie bój się dawać więcej góry!
Szkoda , że w 176 nie zrobiłeś kolejnych wersji , gdzie wzrok jest zwrócony nie w obiektyw , ale gdzieś w przestrzeń, nieobecny , zamyślony...
@candar po takim komentarzu to cieszę się jak dziecko [emoji4][emoji4]... z podobnych kadrów 176 mam takie zamyslone, nieskierowane w obiektyw ale jeszcze nie obrobione i w pionowym kadrze. Wrzucę jak je ogarnę[emoji16]
176 super bomba ekstra lux, 179 -lepiej wyszło by poziomo, zniknęły by nic nie wnoszące w treść dach i niebieski samochód. Przy takich ujęciach. i świetle zastanym przydało by się ciut więcej światełka, zwłaszcza na głowę (twarz). Tradycyjnie kończę żartem - masz Samyanga, ło matulu, co będzie jak kupisz Sigmę! Jest moc, gratulacje!
Dzięki za docenienie ... muszę jeszcze popracować nad kadrami i przestrzenią o której wspomniał@candar [emoji4].
Co do obiektywu jestem niesamowicie zadowolony z tego Samyanga, ta głębia mnie fascynuje [emoji16].
Pozdrawiam [emoji846]
181.
Załącznik 5974
182.
Załącznik 5975
183.
Załącznik 5976
Moje zdanie: 182 super, w 183 też fajne, ale jeżeli masz zapas kadru, spróbuj przyciąć wzdłuż dolnej krawędzi rękawa lewej reki, albo z fragmentem poniżej rękawa, ale z przesunięciem ośi modelki ciutkę w lewo, gdyż asymetria pozy tym samym rozbije centralny mocny punkt. Myślę, ze efekt będzie ciekawszy Z tym, że ogólnie, to juz bardzo udane zdjęcia. Masz, korekta, macie kolejną udaną sesję. Bawcie się dalej.
@totamten dziękujemy za kolejne miłe słowa [emoji4]... Spróbowałem przyciąć zdjęcie o którym wspomniałeś, czy oto takie coś Ci chodziło ?Załącznik 5977