Odp: Pokaż zdjęcie które lubisz
Cytat:
Zamieszczone przez
pawel.guraj
Pffff.
To są jakieś zupełnie neutralne dymy podobne do tych stosowanych w wiejskich dyskotekach (też raczej nie płacą)
p,paw
Skoro wiesz co stosują w wiejskich dyskotekach, może też wiesz, co stosują w miejskich dyskotekach?
Cytat:
Zamieszczone przez totamten;
wiesz co stosują w wiejskich dyskotekach, może też wiesz, co stosują w miejskich dyskotekach?
Nie mam pojęcia. Nigdy nie byłem.
P,paw
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Cytat:
Zamieszczone przez
WinSho
Byłem w Świdniku chyba dwa lata temu i szczerze mówiąc ma się to nijak do tego co było w Lesznie. Może w tym roku mi się uda zawitać do Świdnika o ile w ogóle jest ta impreza.
Leszno jest klasą samą w sobie i chyba najlepszą imprezą w Polsce tego typu, jak nie w Europie.
Świdnika w tym roku nie ma, ma być za rok, podobno wybrali tryb "co dwa lata", ale się okaże, czy za rok im się uda.
Masz ewentualnie piknik w Radawcu w sierpniu https://krolewskipikniklotniczy.pl/
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Leszno jest klasą samą w sobie i chyba najlepszą imprezą w Polsce tego typu, jak nie w Europie.
Świdnika w tym roku nie ma, ma być za rok, podobno wybrali tryb "co dwa lata", ale się okaże, czy za rok im się uda.
Masz ewentualnie piknik w Radawcu w sierpniu
https://krolewskipikniklotniczy.pl/
Prawdę mówiąc mnie to Leszno jakoś absolutnie nie urzekło, ale też chyba nie jestem przyzwyczajony do takiej formy pokazów, czy też mam inne oczekiwania.
Oczywiście wieczorne atrakcje w postaci samolotów obwieszonych LED'ami i strzelających pirotechniką są fajnie (nie doczekałem do końca) i chyba dość unikatowe.
Tym nie mniej, byłem raz i chyba mi wystarczy.
p,paw
Cytat:
Zamieszczone przez
pawel.guraj
Prawdę mówiąc mnie to Leszno jakoś absolutnie nie urzekło, ale też chyba nie jestem przyzwyczajony do takiej formy pokazów, czy też mam inne oczekiwania.
Oczywiście wieczorne atrakcje w postaci samolotów obwieszonych LED'ami i strzelających pirotechniką są fajnie (nie doczekałem do końca) i chyba dość unikatowe.
Tym nie mniej, byłem raz i chyba mi wystarczy.
p,paw
Kto co lubi, jak w życiu. Ja nie byłem jeszcze, ale bardzo dużo takich opinii słyszałem od większości znajomych, którzy tam jeżdżą.
Ja osobiście wolę więcej wojska, tak więc wolę imprezy typu Nato Dasy, czy Radom Air Show.
E tam! Nie znacie się:p Dla mnie Leszno to jest taki "must have":D Mogę nie pojechać do Radomia, mogę nigdzie nie pojechać, ale w Lesznie muszę być! Od strony lotniczej organizacyjny TOP, organizatorzy starają się ściągać coraz to nowe atrakcje (choć są punkty programy, które od lat się powtarzają, ale ja akurat je lubię). Coraz więcej też jetów. No i klimat, którego nie ma nigdzie indziej.
Ale oczywiście co, kto lubi.