Odp: Canon 1D X - następca 1D4 i 1Ds3
Cytat:
Zamieszczone przez
mc_iek
Technologia ctrl+c - ctrl+v?
Zapewne. Autor pewnie ze świata śrubokrętów i z Canonami się nie zadawał... Jak ten sołtys z powieści Łysiaka:
Cytat:
...na wsi, w Przemyskiem, był [...] znajomy sołtys, przedwojenny komuch, dusza człek [...]. Zrobili go sekretarzem POP i musiał wystawić każdemu z członków „świadectwo ideowo-proletariackiej moralności". Nie bardzo to rozumiał, ale na wszelki wypadek, chcąc uchronić znajomków, kaligrafował na blankietach dla UB o każdym: „Z moralnością się nie zadawał"
W dzisiejszych czasach, cyfryzacji wszystkiego co się da, można przyjąć, że jeśli zuważone wady, które nie spowodowały u nikogo zatrzymania akcji serca, da się rozwiązać w drodze softwarowej, można uznać za nieistotne lub nawet ich brak.
Możecie mnie cytować :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafaelito
które nie spowodowały u nikogo zatrzymania akcji serca
Tu może być - wybacz grę słów - pogrzebany pies... ;)
Hej userzy wrzućcie jakieś fotki, pokażcie coś, pokażcie detal, wysokie ISO czy DR. Napiszcie co was boli, co was podnieca w 1DX. Warto go brać czy nie, dowiem się o tym jeszcze za młodu? Nie chodzi mi tu o porównanie do innych modeli Canona tylko o to czy 1DX to maszynka spełniająca wszelkie życzenia jeśli chodzi o szybkość/celność/miodność obrazka czy też nie. Jeśli już koś ma jakieś porównanie do Nikona D4 to też bardzo mile widziane.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafaelito
Hej userzy wrzućcie jakieś fotki, pokażcie coś, pokażcie detal, wysokie ISO czy DR. Napiszcie co was boli, co was podnieca w 1DX. Warto go brać czy nie, dowiem się o tym jeszcze za młodu? Nie chodzi mi tu o porównanie do innych modeli Canona tylko o to czy 1DX to maszynka spełniająca wszelkie życzenia jeśli chodzi o szybkość/celność/miodność obrazka czy też nie. Jeśli już koś ma jakieś porównanie do Nikona D4 to też bardzo mile widziane.
FORUM UŻYTKOWNIKÓW SPRZĘTU MARKI NIKON - View Single Post - Canon EOS-1D X wszystkomający
Z TCx1.4 Kenko 1D X ostrzy przy f/8: Mega-Amazing Discovery: 800 f/5.6 + 1.4X TC + Canon EOS-1DX Ť Arthur Morris/BIRDS AS ART - i to nie tylko na środkowym?!
Cytat:
Not only did the 1DX focus with the the Kenko Teleplus PRO 300 DGX 1.4x AF Teleconverter, I was able to move the active AF sensor. I felt like the proverbial kid in the candy store.
Paweł i Bahrd bardzo dziękuję za linki do zdjęć. Nie sądziłem, że aby dowiedzieć się esencji o 1DX trzeba zajrzeć na forum Nikona :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafaelito
Nie sądziłem, że aby dowiedzieć się esencji o 1DX trzeba zajrzeć na forum Nikona :shock:
Naprawdę niezłe to jest :lol::lol:.