hehe / Robi się ślub w kościele i w/w komunikat podczas zakładania obrączek , lub w innym ważnym momencie ;) super ekstra ;)
Wersja do druku
hehe / Robi się ślub w kościele i w/w komunikat podczas zakładania obrączek , lub w innym ważnym momencie ;) super ekstra ;)
Co chcecie, inteligentna maszyna. W lipcu naprzykład napisze: Aparat jest na urlopie. Pozwól mu odpocząc, a w grudniu: Aparat ma przerwę świąteczną. Zapraszamy 2 stycznia!. Wiecie aparatom też się należy :mrgreen:
albo nie chce mi się dzisiaj pracować...
ew. „CZAS NA DMUCHANIE” – gruchą oczywiście:lol:
Jest w dziale dowcipy, więc poważnie traktuję to jako żart.
Serio. No zwyczajnie nie wierzę ... wie ktoś czy to na prawdę potrafi tak zrobić?
Ja rozumiem, jak aparat sie zepsuje i przez to przestanie działać, albo się zawiesi... to OK, jest awaria i już.
Ale do jasnej, żeby tak bezczelnie napisał: Nie będę robiło!
Moje 350d ostatnio przy gęstej robocie zachowywało się dziwnie - raz mi przestał wyświetlać fotki po zrobieniu, a wszystko było włączone - po restarcie - wyświetlał, innym razem jakoś mu się tak bip bip rozstroił że było to bip pryk, potem nagle AF przestał chcieć łapać ostrość (te same piloty, tak samo ubrana modelka, ręcznie ostrząc nawet potwierdzał) - ale aparat działał i zdjęcia zapisywał bezbłędnie.
Zdjecie jest jednego z naszych forumowiczow... Palcem nie pokaze czyje, ale autentyk :D
Nie no, chwileczke, a ktos w ogole sprawdzil w jakiej sytuacji sie pojawia ten komunikat?
Podobno Sony ma wypuścić specjalną limitowaną serię z chłodnicą.:lol: