-
233. fajne (mina Mlodej - bezcenna :) )
235. niestety nie lubię takiej obróbki ale to kwestia gustu
237. sorki ale tego zdjęcia bym nie oddał Młodym (bardzo niekorzystne zwłaszcza dla Młodej), no i te frytki z ketchupem :D
239. klasycznie użyty fish - bardzo mi się podoba
240. mi się podoba tylko cos zasłania (jakiś cień) rękę młodego, a Sergiusza zignoruj (nie karm trolla)
-
Tylko jedno, musisz wyeliminować tą filetową poświatę na 231. na czubku głowy Pana młodego
-
137 to żarcik, w zasadzie było już po sesji, ale jak się młodzi frytką w zakochanego kundla zaczęli bawić to nie mogłem tego nie sfotografować. Dzięki za opinie.
-
W ramach przerywnika, koszula w roli dyfuzora:
241.
-
Wszyscy mają feszyn/glam/biuti, mam i ja:
242.
najlepszego w nowym roku.
-
ona też rąbie na stawkach?:))) gałązeczka na uchu letko mi się nie komponuje, ale reszta git:)
-
Koleżanka z "Porąbanej reklamy"?
;)
-
Czy ja wiem czy ta gałązeczka przeszkadza? Zasłania chyba nie najlepiej prezentujące się ucho więc ja chyba jestem za gałązeczką. W końcu to krzaki. Mi się mało podoba oko na Maroko. Chyba lepiej by było jak by była cała źrenica. Jak by szczegóły ostrości siekiery kontrastowały z niewątpliwą urodą modelki to by było zdecydowanie lepiej. A tak nie dość, że na siekierze jest przepał to do tego jest mało ostra. Wystarczyłoby aby modelka skierowała lekko głowę w stronę fotografa i opuściła... ale w końcu jest feszyn/glam/biuti więc trza rąbać zasady. Lub z zasady.
Najlepszego!
PS: Diabeł tkwi w szczegółach. Popatrzcie na kolczyk. Czy aby nie powinien zwisać?
-
Sergiusz, gdyby głowa była bardziej w stronę fotografa to modelka by się mniej "czaiła", a koncepcja była że ma robić z siekierą za czajnik w krzaczorach. A kolczyk co robi jak nie zwisa?
-
Zwisa ale jakoś tak jak by grawitacja była prze koszona. Fotografia to nie film co już zasugerowałeś wertykalnym kadrem i nie wszystko musi być dosłowne. Może i by się mniej czaiła ale samo zdjęcie by zyskało.