Odp: Canon 5D mark IV - oficjalnie
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
Wad - żadnych moim zdaniem. Przerobiłem już wszystkie zamienniki i Strobossy mi najbardziej pasują (pod względem temperatury błysku, gabarytów - nieco mniejsze od 600EX, spasowania, sztywności głowicy - nie lata po obróceniu, są mało prądożerne, no i mają wbudowany system NX, a mam już Atlasa więc czasem się przydają pomocniczo). No i są mało awaryjne.
To czemu czekasz na nową wersję? :)
Bo we wszystkich zamiennikach nie działa doświetlenie AF z nowymi puszkami i firmware tego nie załatwia. Stroboss ma być nowa wersja pod koniec września. 36c już ma kompatybilność.
Witam, chciałam zapytać czy obiektywy canon EF 35mm f/1,4 L USM i Sigma A 85 mm f/1.4 DG HSM Canon będą działać z Canon eos 5d mark IV?
Pozdrawiam :)
Cytat:
Zamieszczone przez
takiwlasnienick
Witam, chciałam zapytać czy obiektywy canon EF 35mm f/1,4 L USM i Sigma A 85 mm f/1.4 DG HSM Canon będą działać z Canon eos 5d mark IV?
Pozdrawiam :)
Dlaczego mają nie działać? No chyba że mają inny bagnet...
Cytat:
Zamieszczone przez
takiwlasnienick
Pozdrawiam
Czyżby nowa firma na rynku ślubnym właśnie powstawała :D ?
Mam te obiektywy i Canona 5d III i zastanwiam sie nad zmiana na IV. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
takiwlasnienick
Mam te obiektywy i Canona 5d III i zastanwiam sie nad zmiana na IV. :)
co jeden post to lepszy :mrgreen:
no żesz k...a czemu by miały nie działac skoro jak piszesz na 5d3 działaja
tombas: tak, ma 5d3... wierzysz w cuda? :p
Canon 5D mark IV - oficjalnie
No jak to, 5D III przestało robić zdjęcia to trzeba zmienić na mark IV. A pytanie trafne bo nie wiadomo czy obiektywy też przy okazji nie przestały robić zdjęć obcując z dziadkiem Markiem Trzecim...
Cytat:
Zamieszczone przez
LuC01
No jak to, 5D III przestało robić zdjęcia to trzeba zmienić na mark IV.
Na weekendzie musiałem zrobić kilka zdjęć 60D ponieważ 5'ka mk3, jest w serwisie na wymianie opon. Powiem tak, jak mk3 zdjęć nie robi, to 60D nawet nie jest aparatem. AF, ISO, nawet współpraca z st-e3-rt kulała. Przeżyłem poprostu szok.
Mk4 fajne ale ta cena...