Czy to naprawde takie dziwne, że chcałbym znac stan realizacji ? Diodakowi jak widze nie przeszkadza odpowiadanie na tego tego typu pytania. Jako solidny IDmaster ;) jest cierpliwy i chwała mu za to.
Wersja do druku
Czy to naprawde takie dziwne, że chcałbym znac stan realizacji ? Diodakowi jak widze nie przeszkadza odpowiadanie na tego tego typu pytania. Jako solidny IDmaster ;) jest cierpliwy i chwała mu za to.
Odesłałem paczkę i na piątek miała dojść do drukarni. Pewnie się dzisiaj za nią wezmą, porobią otworki i jutro odeślą. Muszę jeszcze wydrukować najlepki z adresami a wcześniej kupić papier samoprzylepny do etykiet, bo nie mam przyjemności w smarowaniu klejem tylko etykiet :D. W sobotę powedruję z kopertami na pocztę także po weekendzie ID-ki powinny zacząć do Was przychodzić.
Akcji z kolejną serią identyfikatorów i smyczy nie zacząłem, bo KuchateK się nie wyrobił z przygotowaniem formularza :mrgreen:. Ciekawe co ma na swoją obronę ;).
Dzięki Diodak za info, czekamy dalej.
O właśnie Thx :)
Swoją drogą to ta drukarnia troszkę wali w ch... Sporo czasu zajmuje im realizacja jednego zlecenia.Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Drukarnia ma w umowie 2 tygodnie robocze czyli de facto 3 zwykłe z weekendami i nie można się z nimi o to kłucić. Najgorsze jest to, że musiałem wszystko odsyłać (zresztą jak poprzednio hehe) i znowu czekać na przesyłkę do mnie :|. Ale jest coraz lepiej... kolory poprawili, nie było pomyłek z personalizacją, nie ma co narzekać :).
Sprawę smyczy też już powoli załatwiam, teraz tylko czekać aż KuchateK skończy formularz - zostało jescze kilka poprawek. Do końca tygodnia nie będzie żadnych wieści bo jestem poza domem.
jakbys zamowil milion indentyfikatorow to by byla inna gadka.Cytat:
Zamieszczone przez chuckyy
Niecierpliwi jak małe dzieci:rolleyes:
Mam wrażenie, że niektórzy z Was niedługo tzw. "pypcia" dostaną z niepokoju i niecierpliwości:mrgreen:
Diodak - szczerze Cię podziwiam i życzę duuużo cierpliwości.
TOKIN(ka)
Droga Tokinko, jak bym charakteryzował sie stopniem cierpliwości mojego 6-letniego syna, to byłbym już jednym wielkim 'pypciem" :mrgreen: (czekam na ID pół roku):?Cytat:
Zamieszczone przez TOKIN
HA ! Dostałem identyfikator :D:D:D:D Full WYPAS :twisted: Dzięki wielkie DIODAK :) Ale GIT ;)
PatriX z tej czy jeszcze poprzedniej serii? :)
Z tej ;). Identyfikatorek PatriXa nie wracał do drukarni, bo PatriX chciał bez otworka więc już dostał ;).
Ha :D:D Alem wyjątasss :D:D:D
Kiedy 3-cia tura?
Jeszcze druga sie nie skonczyla... Powoli po scianie.
Ah! Patrze że tu wszyscy wyczekują identyfikatorów a ja zdążyłem o tym zapomnieć. Hm.. to jakoś za tydzień będą już u nas.. Fajnie fajnie :) Szkoda że tak późno się zorientowałem bo też bez otworka bym wolał ale.. z nim też będzie ok!
Można się jeszcze załapać?Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Tak. Niedlugo rozpoczna sie zapisy na trzecia ture.
Świetnie.Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Kolejne pytanie do Diodaka. Jak tam założenia z twojego ostatniego postu ?
tzn Czy IDki wróciły podziurkowane, i rozpoczął sie proces wysyłki ? Czy drukarnia "z przyczyn od niej nie zaleznych" zwleka.
Witam. Smyczkami nie chcialem sie zajac bo mialem urwanie glowy w pracy a poza tym lepiej bylo jednak odczekac troche zeby wiecej nowych chetnych sie pojawilo. Jezeli jest zainteresowanie to moglbym przeprowadzic kolejna ture lub przekazac wszystko (niewiele tego jest) kolejnej osobie. Jak cos pilnego to mozna do mnie na priva napisac - tak sie najszybciej odezwe.Cytat:
Pozdrawiam
Coronado
Z racji padu forum nie miałem jak odpisać co z IDkami. Drukarnia zrobiła otworki, odesłała paczkę i dzisiaj zacząłem kopertowanie.
Jak narazie posortowałem i zapakowałem plakietki + łańcuszki do kopert, na koperty nakleilem etykiety z adresami. Zostało jeszcze nakleić etykiety "nadawca" bo inaczej polecony nie pójdzie a potem wydrukować "dowody nadania" do tych poleconych, posortować które idą jako zwykłe, które jako polecone, priorytety itd. W poniedziałek kopertki zaniosę na pocztę. Tam dopiero będzie jazda ;) bo każdy list trzeba zważyć, nakleić "polecony" a na niektórych jeszcze "priorytet" :mrgreen:.
Myślę, że z większą ilością PZO (Pani Z Okienka) nie będzie ważyła każdej - jak powiesz, że w każdej to samo - uwierzy z pewnością :) Poza tym masowo wszystkie powinny Ci się zmieścić w 50g, więc cena będzie wszędzie taka sama (+ na niektórych dopłata za priorytet).
Jazda to będzie z naklejaniem znaczków :D ;)
Ja już nic nie mówię. Mam nadzieję, że ten tydzień będzie zwieńczeniem.
Aha, jeszcze co do smyczy... Coronado, chyba wygodniej będzie jak ja się tym zajmę. Smycze można zamawiać razem z identyfikatorami i pakować do jednej koperty.
Korzystając z okazji, że Diodak jest na forum. Udało sie wysłac ID-iki ?
hehe... nie, nic mi się nie stało po drodze na pocztę :mrgreen:. Wszystkie przesyłki wysłane.
No problem. Ja i tak mam malo czasu. Nie dostalem potwierdzenia ale mam nadzieje, ze materialy doszly na priva.Cytat:
Pozdrawiam
Coronado
Na cześć Diodaka: Hip hip hura!!!!!!!!Cytat:
teraz każdy koczuje przy skrzynce na listy i wyczekuje tego jedynego8) ... listonosza :-D
proponuje odrabac siekiera skrzynke ze sciany i zaniesc ja do domu - bedzie latwiej obserwowac :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Zaku
trza se będzie sprawić skrzynkę jak w Alteratywach,
wtedy będzie pełna inwigilacja :mrgreen: ID sam do domu wpadnie :grin:
....wszędzie żelbet i zbrojenie nie realne w naszym budownictwie :x
Yes, Yes, Yes jak to sie u nas mowi :mrgreen: Albo nie. Powiem to jak dostane Id-ka. W kazdym razie ave Diodak
Właśnie wyszedł listonosz i odebrałem polecony (priorytet), otwieram, patrzę i jest. Bardzo ładnie i zawodowo zrobione, pieczołowicie zapakowane.
Diodak, bardzo Ci dziękuję, jest super.
To jest szansa, że do mnie też doszło :)Cytat:
Zamieszczone przez Przemoc
Zostałem dzisiaj wyjątkowo w domu bo syn mi się rozchorował, a tu taka niespodzianka.
Teraz młody ogląda bajki z ID CB na szyji, może się taty hobby zarazi ?:-)
Właśnie dotarły. Jeden już na plecaku przymocowany :)
Chwała Diodakowi!!!
Oakhallow
Jak jeszcze ktos napisze , że do niego dotarł to zamorduje ;). Bo z kazdym takim postem będę miał wkurzajace mysli pt.: "a dlaczego Q..... do mnie jeszcze nie"
Edit: Grrrr.....
Edit II: Grrrr...wrrr :evil: :evil: :evil:
Edit III: F..ck
Edit IV, V, VI, VII... : Jeszcze jeden post i bullet in my head :mad: :confused: :mad:
;) pi....e przenosze sie tam gdzie maja zółte IDki ;)
ANULUJE WSZYSTKIE EDITY W TYM POŚCIE :D :D :D
Dzisiaj dotarło. Dzięki Diodak !!!! Bardzo ładne !!!
do mnie tez doszlo, dzieki
Cytat:
Zamieszczone przez kami74
No to czekam bo do mnie tez wlasnie doszly 8) :p
DIODAK ... wielkie dzieki ... ładne ... z dziurka .... zalazylem ... i wszyscy w firmie powiedzieli gadzeciaz ... ;-))))))
Ale co tam ładny ...
Forumowy ID
dotarł i do mnie dzięki DIODAK .. mam nadzieję że o demnie kaska na 4 paka doszła :D ..
Aż się przestraszyłem komu się naraziłem biorąc od listonosza polecony priorytet, z pięknie wydrukowanymi danymi, wiedziałem że skądś znam nazwisko nadawcy, ale nie mogłem skojarzyć... drżącymi rękami otwarłem kopertę i ... <lol> jeeeest ID ;)
/a co, narobię smaku tym, do których dopiero niedługo dotrze ;)
mam nadzieję, że bedzie już na mnie czekał w domku :)
Też mam taką nadzieje :)Cytat:
Zamieszczone przez Algier
Zadzwoniłem do domu, mama na polecenie głosowe otworzyła koperte. Na pytanie co jest w środku powiedziała:
"jakiś łańcuszek z koralikami i taka karta z jakimś aparatem adresem jakieś strony.. o i Twoje nazwisko tam jest.. Coś Ty z nowu wymyślił??"
Hehe to nie ja to cała rzesza forumowiczów:mrgreen:
PS DZIĘKI DIODAK!!!!
Cytat:
Zamieszczone przez Algier
Nadzieja matką głupich :(
Ave Diodak.. dotarlo..
Moje ID tez dotarly :) Wielkie dzieki Diodak !! Swoją szosą to wyglądaja calkiem profesjonalnie :D ;)