na oś z w centrum rehabilitacyjnym Medion mam 2 lampki quantuuma z akcesoriami i tła na upartego i modelkę załatwię
Wersja do druku
na oś z w centrum rehabilitacyjnym Medion mam 2 lampki quantuuma z akcesoriami i tła na upartego i modelkę załatwię
Ok, to po nowym roku zorganizujemy tą cementownię + ew. zamek, ten żydowski dom modlitwy itd. :)
Ja jestem demobilny, a za chwilę wyruszam pomagać bliskim w porządkach. Jesli Twoja oferta będzie aktualna w przyszłości to ja się piszę jak najbardziej,
Pozdrawiam, do usłyszenia :)
Nie probowalem nigdy studia.. ale chetnie bym potrenowal, tylko juz niekoniecznie dzisiaj.. "zorganizowalem sobie czas" inaczej juz:D
Ale jesli bylaby mozliwosc w innym terminie, to ja chetnie sie czegos dowiem o foceniu w studio :)
ja nie mam nic przeciw ;] dajcie tylko znać kiedy...
Na studio sam bym się chętnie zalapał.
No i pogoda nie ma znaczenia :-)
Ja w srode mam popoludnie zajete, ale poza tym jednym dniem to jestem wolny (ewentualnie jutro dentyste odwiedze..) :mrgreen:
jesli moge cos dopowiedziec....to ja mam "ala profesjonalne " tlo fotograficzne...biale szerokie na 2,5m + stojaki do niego itd..... wiec jesli nie macie nic przeciwko i termin bedzie pasowal...to bardzo chetnie......
Oooo.. powiem szczerze, ze na studio bym sie pisal na 100% po Świętach. Sam w planach mam zakup lamp do amatorskiego studia, tyle, ze poki co jestem dziewica jesli chodzi o studio. Chetnie pochlone wiedze innych w tym zakresie.
Co bys cie powiedzieli na sobote po Swietach? Oczywiscie jesli wlascicielowi studia pasuje.
jeśli dam znać jeszcze ale chyba można by u mnie w studio a światła mam z wszystkimi akcesoriami itd...
No i co z ta sobota w studio? Ja jestem dalej jak najbardziej chetny, nie ukrywam jednak, ze bylo by mi na reke jak by mnie ktos zabral, jestem w dalszym ciagu bez auta.
Ja też z chęcią pofocę i pogadam, a jak reszta elity? ;)
mam czas mam studio brak modelki na razie...
Mowimy o sobocie 27 grudnia?
Modzel załatw modelkę... chyba nawet wiem którą :D
RNz tak, dokladnie ta o ktorej myslisz:D no ale ta sobota neistety odpada.. Kaska ma jakas tam popijawe czy cos, a ja sie bede bawil w Twoim ulubionym miejscu.. w blocie, w lesie :mrgreen:
kosa666... mk2.. no.. i co? sprawdzasz jak bardzo jestem ciekawy tego sprzetu? Sprawdzasz ile trzeba zaproponowac zeby mnie z lasu wyciagnac? Zly kosa.. zly... :twisted:
No ja jestem uzalezniony od kogos z samochodem, jesli ktos by mnie zabral z Mysłowic to jestem pewniakiem. Co do modelki to jak bym wiedzial wczesniej to moze bylbym w stanie cos pochwytac (zona nie bardzo chetna :) ).
czyli pomysł umarł?
Jak na razie widze, ze chetni sa tylko modelki nie ma.
Ja tak jak mowie jesli ktos mnie zgarnie to jestem pewny.
Dajcie znac do 20:00 na necie jesli nie to prosze kogos o powiadomienie mnie smsem na komore 505045215
Modelka jest do zorganizowania, a moze i ze dwie.. ale nie na dzisiaj napewno:P
znaczy nie na jutro:>
Ja tam jestem otwarty, jeżeli macie modelke...
Merauder, mogę cie zgarnąć, jak masz jakąś pod ręką :-)
Czyli trzeba jutro śledzić co i jak do poludnia tak? Ja tez żadnej Panny ad hoc nie znajdę niestety :( Będę zaglądał jak się ma sprawa... Pozdrawiam
Zabrac sie z Toba chetnie zabiore, jednak co do modelki to jak juz pisalem wczesniej troche za malo czasu na skombinowanie Panny.
Powiem szczerze, ze jak sie nie znajdzie chetna do jutra dopoludnia to jesli wlasciciel studia ma czas to za tydzien w sobote tez bym sie pisal. W ciagu tygonia mysle, ze kogos znajdziemy. A tak w ogole jesli cos do jutra znajdziemy to jakie godziny wchodza w gre.
PS
RNz jak by sie cos wyjasnilo do jutra dopoludnia to prosze o smsa to oddzwonie zeby sie konkretnie umowic, bo mam utrudniony dostep do netu. Nr tel. Masz w poprzednim poscie
Widze, ze nici z tego dzisiaj, a wiec chyba pozostaje nastepna sobota. Jesli dzisiaj tak do 14.00 sie cos wyjasni to prosze o smsa.
Widzę, że dzisiaj już lipa będzie :( w takim razie ja za 15 min biorę puszkę i idę nad Przemszę pstryknąć trochę krajobrazu, zachaczę o zamek i wrócę rozgrzać się zieloną herbatą ;) Miłego dzionka wszystkim, Pozdro
Umówmy się na spokojnie za tydzień na to studio... o ile oferta darmowego studia jest nadal aktualna.
Modzel pewnie zalatwi modelkę (Modzel pliiiis:-) ) i będzie kogo cykać (bez podtekstów proszę :-) )
adikPL - no i my na ta cementownie sie wybieramy w styczniu
:mrgreen::mrgreen:
RNz jakby to odemnie zalezalo to juz dzisiaj bym ja zalatwil:>
Postaram sie, ale nie obiecuje.. prawdopodobnie bedzie sie wstydzila, ale bede probowal :>
A co docemnetowni.. kazda, ale nie druga sobota stycznia:D
Druga sobota stycznia to jest 10 stycznia, a 11 stycznia jest final WOSP.. poniewaz jestem zaangazowany w organizacje tego w Jaworznie, to podejrzewam ze cala sobote bede mial wyjeta z zyciorysu.. bede zapieprzal po lesie, zwosil drzewo na ognisko, porzadkowal trase dla terenowek i quadow i takie tam rozne.. :P
Za to zapraszam wszsytkich, ktorzy chcieliby poczuc jak to jest jechac prawdziwa terenowka 11 stycznia do Jaworzna, na kamieniolom zaraz obok cementowni:)
Eeeee, z taką bryką to na pewno nie będziesz miał problemów :D
Co do terminu... ja tam chętnie na ciebie poczekam Cementowniany Bracie :-)
zresztą zupełnie zapomniałem o WOSP, a to ze pomagasz nalezy uszanowac.
adikPL, poczekamy na Modzela, prawda?
Z tą sobotą to tylko propozycja była, może być kolejna, czy kolejna po tej poprzedniej, jak Wam będzie pasować :) Mamy w perspektywie 2 wypady: Cementownia i Studio, trzeba się spokojnie ugadać, pogadać i pofocić ;)
Mi jak najbardziej pasi., z reszta praktycznie kazda sobota dla mnie jest dobra.
Co do modelki to przeciez sa portale zrzeszajace modelki, gdzie szlo by kilka zaproszen wyslac, jest sporo poczatkujacych modelek, ktore za fotki do portfolio zgodza sie na sesje.
ja juz oficjalnie zamykam okres plenerowy a kolejne beda pewnie w domu, w pokoju dla dziecka ;-)
moze wczesna wiosna sie dopiero gdzies wyrwe..
co do krzaczorow - nie pisalem juz nikomu na forum bo sam nie wiedzialem czy sie w koncu wybiore czy nie.. ostatecznie na godzinke wyskoczylem w okolice rudy slaskiej.. miejsce latwo dostepne, dosyc ciekawe, z ptaszorow glownie łyski, kurki wodne, 2 labedzie ktore juz od ok 2 lat tam gniazduja (maly rekonesans wsrod "tambylców" ;-) ) i troche kaczek.. w sumie fajne miejsce i przede wszystkim blisko :-)
wyglada tam mniej wiecej tak:
W takim razie gratulacje z Tato nowego członka rodziny :)
yyy... nie no - to jeszcze "sie nie stalo" ;-) .. na razie czekamy a na plenery juz sie nie zglaszam by "w razie gdyby sie zaczelo" byc w domu ;-) .. torba spakowana, auto zatankowane - wszystko w pelnej gotowosci ;-)
jak "sie juz stanie" to na pewno sie pochwale + dolacze fotorelacje :)
ale i tak dzieki :-D
Oj nie, to chyba ja sie pospieszylem i odebralem poprzedni post jako nowine :) Ale to chyba jeszcze troszke czasu ;)
witajcie wybaczcie nie miałem dostępu do neta więc nie miałem jak dać znać oferta studia dostępna jak najbardziej ot potrzebowałbym wiedzieć dzień wcześniej i tyle można tam całą dobę pracować 7 dni w tygodniu. Namiar na mnie gg 3048530 i telefon 507836157 jeśli się jakiś pomysł pojawi dajcie znać, a modelek kilka mam tu na miejscu w razie czego ;] btw mile widziana osoba z doświadczeniem w aktach bo mam maaaaasę pytań...
Skoro wlasciciel studia sie okreslil to moze jakis termin. Mysle, ze w sobote chyba wszystkim bedzie pasowac tylko pora jest do ustalenia.
Malekithan powiedzial, ze i modelki by sie znalazly, a wiec czego chciec wiecej. Umowmy sie od razu, zeby nie bylo jak ostatnio, ze w sobote mielismy sie spotkac, a tu jeszcze o tym na forum bylo.
PS
Ja dzisiaj bede wiedzial czy bede mial samochod sprawny, jesli tak to moge kogos z okolic zabrac, jesli nie to bede na czyjejs lasce.
No dobra, kto się zapisuje na sobotę?
Malekithan, jaka godzina ci pasuje? 10.00? wolisz później?
wstepna lista:
1. Malekithan
2. Merauder
3. RNz
4. ...?
Mnie sobota tez pasuje i godz. przedpołudniowa jest atrakcyjna, bo popołudniu można załatwic kilka innych spraw. Jeśli ktoś będzie jechał przez centrum Katowic, to ja się z chęcią zabiorę, gdyby była taka możliwośc oczywiście :)
wstepna lista:
1. Malekithan
2. Merauder
3. RNz
4. adikPL
5. ...?
wstepna lista:
1. Malekithan
2. Merauder
3. RNz
4. adikPL
5. Modzel
Wylamie sie... bardziej mi pasuje godzina popoludniowo-wieczorna, ale dostosuje sie do wiekszosci :mrgreen:
ja ja ja!
podlaczam sie pod pytanie kolegi adikPL
No ja jednak samochod bede mial u mechanika conajmniej do poniedzialku, a wiec RNz jesli Twoja oferta jest dalej aktualna to jestem chetny, najlepiej podaj mi na PW twoj nr tel to sie skontaktuje zeby sie umowic.
Moge skoczyc przez centrum i zabrac 2 osoby chyba wlasnie adik i badi sie lapia. Zaraz wezme sie za ustalanie z zona czy akurat nic nie wymysli ale mam nadzieje ze sie uda. Co najwyzej bede mial przez jakis czas "duzo szatana na odsluchu" hahahhahha
Dzięki z góry OsMax, ewentualne miejsce z którego byś nas zgarnał wg. Twojego uznania: empik, spodek, rynek, ... :)
Tymczasem każdemu kto tu zagląda życzę Wszystkiego Dobrego w Nowym 2009 Roku, udanej zabawy i spełnienia wszystkich (nie tylko tych fotograficznych) marzeń, Pozdrowencje ;)
Moge podjechac do Myslowic, od strony mostu na Sosowiec Niwke. Z tym, ze narazie wole sie nie deklarowac na 100%.. poczekam jak bedzie ustalona godzina (zostaje 10:00?), wtedy bede mogl powiedziecz czy bede napewno:)
No właśnie jakaś konkretna godzina bo tu pertraktuje i musze sie okreslic ?