F -16 wypaśny:-D, co do trawy ładnie "wykoszona";)
Wersja do druku
F -16 wypaśny:-D, co do trawy ładnie "wykoszona";)
154.
155.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
156
widzę, że zielska wodne ładnie przycięte:mrgreen:(czasem faktycznie przydałaby się jakaś kosiarka wodna:D), a tak szczerze to bardzo ładne fotki, gratuluję:D
Czyżby ci się batalion trafił? Tak czy siak i tak najbardziej podobają mi się rybitwy:)
158. .. to to mi się trafiło:)
Zdecydowanie nie batalion:) Ale fota ma swój urok - taka wiosenna scenografia:)
O.Rycyk:)
159.
160.
161... a propo rybitw były dziś leniwe i mam mało materiału ale... oceńcie sami
162.
163.
161 ciasno ;-)
tośmy kwita:-D
164.
165.
166.
[QUOTE=1507;647319]O.Rycyk:)
:mrgreen: dobre
super fotki, dla mnie najlepsze 164:D, a na 166 szkoda że Ci kwiatek wlazł między obiektyw a dziób:D (znam ten ból:D), gratuluję i proszę o jeszcze; a ja dalej czekam na puszkę z serwisu:(
Z ostatnich to 165 jak dla mnie najfajniejsze - fajny wyraz "twarzy".
Fajna rycykowa seria:)
170.
171.
172.
172.
[/QUOTE]
coś nie poszło może ktoś poprawić?
No troszkę się porobiło:(
Temat się rozwija z coraz lepszymi efektami:) Zazdroszczę tobie niektórych spotkań.
Fajnie dynamiczne to ostatnie zdjęcie :-)
174 rewelacyjnie uchwycony moment.
szalejesz :)
ale dajesz czadu:D
"tenks" koledzy:)
150 'prawie jak f-16' tytuł i zdjęcie najlepsze : )
tak jak i 174 i 176. rewelacyjne momenty.
no przejaja z Tobą:D Super te fotki! Zastanawiam się ile to trzeba w jakiś krzakach godzin spędzić, żeby uchwycić takie momenty...:) Nie dla mnie, ech...nie dla mnie;) Cierpliwości - brak.
Naprawdę - gratuluje.
angie ja zazwyczaj wstaję o 3:30 około 4 rano jestem na miejscu rozstawiam namiot i siedzę w nim do 8-9 rano, a potem wodery siatka i 1-2 godziny w wodzie, po takim wypadzie nie mam miejsca na ciele które nie cierpi :)
Tak właśnie przypuszczałam...
Tym bardziej cieszę się, że są tacy, którym się chce i potem można takie piękne dzieła oglądać:mrgreen:
pozdrawiam serdecznie!
tak co weekend a jak mam wolne wtygodniu to tez czasem, ogólnie zboczenie
bardzo piękna fota; zazdroszczę Ci tego wstawania bo nadal mam puszkę w serwisie:( ale może w przyszłym tygodniu wróci i też się wreszcie gdzieś wyrwę
Przez chwilę się zastanawiałem czy nie wsiąść w samochód i ustawić się z tobą na rybitwy. Ot taki wspólny plenerek. No ale, czas czas i jeszcze raz czas. Ktoś mi go ostatnio za dużo ukradł:(
oo łałłł!! - może to mało konstruktywny komentarz, ale... zamurowało mnie. Więcej takich łowców proszę!
178 - zaje...y :) - szkoda, że całego nie złapałeś - pewnie w kadrze się nie zmieścił :P
a ten portrecik to z zasiadki, czy z zoo (kratek lub szyby nie widzę):?:
jakby nie było to fotka super:smile:
z takiego zoo
179.
180.
181.
182....taki glizdożerca...
Nie wiem co się porobiło, ale 179-181 wyszły jakieś takie nieostre:( (w porównaniu do wcześniejszych fot i do 182). Albo coś, ze sprzętem (300/2.8??), albo coś na etapie kompa nie tak poszło, albo mi już wzrok zaczyna szwankować???:)
ze sprzetem napewno jest ok, prawdopodobnie kompresja, zauwazyłem że inaczej wychodzi z PS a jeszcze inaczej z DPP nie wiem odczego to zależy, te akurat poszły z PSa, może go nieumiejetnie obsługuję :) Generalnie raw jest dobrze przyostrzony, jak nie ma ostrości nafotach to je poprostu kasuję a tu widocznie była ale po kompresji się zmyła, co tez zauwazyłem po wrzuceniu. A sam ptaszek generalnie podchodzi?
Tak sobie pomyślałem, że może to też być wina rozgrzanego powietrza. A ptaszek jest ok, chociaż może bym inaczej wykadrował. No i na 181 zrobiłeś ptaszynie ku-ku w ogon:)
jak byś kadrował? kuku w ogon to pikuś w stosunku do okazu:-D
NIE żal mi ogona ponieważ coś musiałem uciąć i już, no i czasu na kadrowanie nie było