dokładnie tak, potwierdzam ;)
w sklepie internetowym na pewno będzie taniej i szybciej :twisted:
Wersja do druku
I ja stałem się szczęśliwym posiadaczem 60D z przepięknym obiektywem od Pana Nowarta!
Polecam serdecznie - kilkaset km zrobił a i tak cena tańsza niż najtańsza na alledrogo :D
Sprzęt nóweczka, wszystko z folii i dodatkowo instrukcja w formie książkowej :)
Oby więcej takich sprzedawców!
Dokładnie - dlatego to zaznaczyłem :)
Ja natomiast na Dzień Dziecka sprawiłem sobie nową zabawkę :lol: (5d mark III). Sprzęt został dowieziony do Szczecina. Jako stały klient nowarta mogę go z czystym sumieniem polecić.
Posprzątałem wątek,rozdałem nagrody zasłużonym.Proszę o powrót do tematu.
Dziś,stałem się zadowolonym posiadaczem L-ki od Nowarta.
Nie pozostaje mi nic innego,jak szczerze polecić tego sprzedawcę!
Tak powinny wyglądać zakupy.Następny zakup,juz wiem gdzie zrobię;).
Kolejny udany zakup, tym razem grip do 5d Mark III
Również, dołączyłem do grona zadowolonych klientów. Właśnie testuję nową piąteczkę.
Szczerze polecam niezdecydowanym zakupy u Nowarta.
Dzielę się pozytywnymi odczuciami po dokonanej transakcji z Nowartem, słowność, terminowość, bardzo szybka reakcja i sprawna realizacja mojego zakupu. Polecam!
ja już nawet przestałem liczyć, ile to razy zgłaszałem się do novarta, a wciąż jeszcze kusi mnie :).
Co najważniejsze, potrafi sam doradzić i czasem nawet odradzić ;)
Miałem dzisiaj przyjemność poznać Artura i dobić z nim interesu ;) Bardzo sympatyczny człowiek i nie mniej sympatyczne ceny :) Polecam!
Z małym opóźnieniem, ale z wielką satysfakcją dopisuję się do zadowolonych klientów Artura. Profesjonalny sprzedawca i bardzo sympatyczny człowiek.
Tytuł wątku zdecydowanie odpowiedni - tanio i szybko! Do tego sympatyczny kontakt i 6D kupiłem znacznie wcześniej i korzystniej, niż planowałem! :) W przypadku przyszłych zakupów na pewno ponownie się skontaktuję!
Masz jakieś ograniczenia i nie możesz napisać PW do p. Artura ([http://www.canon-board.info/private....newpm&u=12039]) ???
Tak też zrobiłem, tylko myślałem , że ktoś szybciej odpowie.
Wejdź na jakąś jego aukcję na allegro, weź stamtąd numer telefonu i zadzwoń. Najlepsza i najszybsza opcja kontaktu.
dzwonilem do nowarta i niestety nie wystawia faktur