Troszeczke zalatuje Jurandem ze Spychowa co pod Malbork w podobnym stroju przyszedl po córkę.
Ja też miałem garniturek ;)
Wersja do druku
Troszeczke zalatuje Jurandem ze Spychowa co pod Malbork w podobnym stroju przyszedl po córkę.
Ja też miałem garniturek ;)
Zdjęcia ze studia też chyba pasują do wątku? :)
Duty > bardzo sympatyczne studyjne zdjęcia! Technicznie, jak dla mnie, bez zarzutu! Miła pamiątka!
Dzięki :)Cytat:
Zamieszczone przez FotoZiutek
Mam też coś bardziej zgodnego z wątkiem - z kościoła:
Te zdjecia napawaja mnie przerazeniem. Nic dziwnego, ze rydzyk i pis rzadzi...
Duty > zdjęcia jak na plaży - aż razi w oczy! ;) Fajnie focić w takich miejscach...
Powiedz jeszcze jakim szkiełkiem i mniej więcej parametry?
Nie jest tak źle - to kumulacja monotematycznych zdjęć w wątku :)Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Tylko maj jest taki w Polsce. Nie mnie to oceniać.
W maju nie ma prawie ślubów, są inne zdjęcia - ZUS, czynsz za studio i pochodne jakoś płacić trzeba. :)
Ta plaża to bynajmniej nie z okien - zamontowane są tam halogeny, a i filmowcy przytargali kilka swoich. Jak zobaczyłem statyw ustawiony tak, że wyrastałby z głowy każdemu dziecku podczas komunii - to grzecznie poprosiłem, żeby zanieśli na ambonę :)Cytat:
Zamieszczone przez FotoZiutek
Parametry prawie wszędzie jednakowe: czas 1/50-1/80, przysłona 2,8-3,2. ISO 800, obiektyw 24-70 2,8, Canon 5D w manualu.
Wczoraj odebraliśmy fotki brata z komuni. Jednym słowem tragedia! Na każdym ujęciu coś się w kadr wpieprza, np na zdjęciu gdzie dziecko otrzymuje Hostię nos mamy, a zdjęciu z księdzem leżący facet ;/ W kościele nawalił mu WB, bo zdjęcia są brązowe, chyba że tak miało być..
niezleście sie na tej komuni bawili :))Cytat:
Zamieszczone przez Venio
odnowie watek,
z przerazeniem patrze na to, mam w maju ponad 25 dzieciakow do zrobienia,
kilka pozycji + grupowe no i reportaz w kosciele.
czytam i wiem ze mam uwazac na kameranta jak by byl i takie tam *******y,
jakie z doswiadczenia obiektywy polecacie ?
i jakie inne wskazowki ?