Odp: SAMOLOTY - obróbka zdjęc - TUTORIAL
i jeszcze powrot o brzasku z misji bombardowania elektrowni atomowej - wszysce wiedza gdzie to bylo.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Co do Poznania to raczej nie, chyba, że uda mi się dostać w konkursie wejściówkę to wtedy się będę zastanawiał, ale dla mnie osobiście impreza mało interesująca.
Co do drugiego pytania - nie wiem, nie znam się, aż tak.
Jak to ZERA Mustangi i Wampirki sa "Mało interesujece"?????!!!!!!!!!!!!!!11111 jeden jeden jeden
;) :P
Co do poradnika to ciekawy jak sie wybiore na lotniksko i bede miał jakies rawy do masakrowania to chetnie sprawdze co i jak...
Dla mnie osobiście... tak, szczególnie, że pewnie wszystko co w powietrzu będzie się dość daleko działo :(
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Dla mnie osobiście... tak, szczególnie, że pewnie wszystko co w powietrzu będzie się dość daleko działo :(
Są spoters packi -ja juz swojego kupilem.
Abstrahując od kwestii "jakości" tej imprezy, to dodam jeszcze, że nie podoba mi się trochę podejście organizatora...
Bilety sprzedają jak jeszcze nie wszystkie kwestie są jasne, np. nie ma jeszcze planu sytuacyjnego, a wbrew pozorom to dość wazna kwestia - jak mam kupić spotter packa, to chciałbym wiedzieć, gdzie będzie stała trybuna, w kontekście osi pokazów. Oczywiście nie zakładam, że organizator nie wie, gdzie być powinna, no ale jednak to dość istotna informacja.
Bez względu na wszystko, życzę jak najlepiej :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Abstrahując od kwestii "jakości" tej imprezy, to dodam jeszcze, że nie podoba mi się trochę podejście organizatora...
Bilety sprzedają jak jeszcze nie wszystkie kwestie są jasne, np. nie ma jeszcze planu sytuacyjnego, a wbrew pozorom to dość wazna kwestia - jak mam kupić spotter packa, to chciałbym wiedzieć, gdzie będzie stała trybuna, w kontekście osi pokazów. Oczywiście nie zakładam, że organizator nie wie, gdzie być powinna, no ale jednak to dość istotna informacja.
Bez względu na wszystko, życzę jak najlepiej :)
Wiem ze panuje z ta impreza i jeszcze jedna burdel niesamowity ale się nie zniechęcam i jestem dobrej myśli:)
Cytat:
Zamieszczone przez
crasta
Wiem ze panuje z ta impreza i jeszcze jedna burdel niesamowity ale się nie zniechęcam i jestem dobrej myśli:)
od czasow Ramstein pokazy lotnicze sa w zasadzie nudnym widowiskiem.
Minęły prawie 2 miesiące od początku wątku...
Jak próby?
Może macie jakieś pomysły na modyfikacje / zmiany ?
Zapraszam do dyskusji ;)
Świetnie napisany poradnik.Dziękuję.