własnie po to jest hyde park że bez krępacji możesz podagać na tematy "okołopochodne" ... mi ten temat pomógł bo dowiedziałem się że mogę korzytsać z netu na cudzych nadajnikach ....
Wersja do druku
No kto jak kto, ale Ty powinieneś wiedzieć o co mi chodzi. Vitez walił nagrodami jak z rękawa. A co do gadania o "beleczem" w hyde parku, to też się zgadzam, ale jak jest wątek o dziewicach, to plotkujemy o dziewicach, a jak o zawartości cukru w cukrze, to o zawartości cukru w cukrze. Nie zrozum mnie źle, napisałem mój pierwszy post tak na gorąco o moim odczuciu po przeczytaniu wątku. Ja też dowiedziałem się z wątku o promocji Virgina, ale po szczegóły udałem się na stronę operatora. A tam suche fakty z prawdopodobnie ukrytymi kruczkami. A na fotum, koledzy napewno nie ukrywaliby jakichś haczyków :)
W hydeparku moderacja jest tylko w sytuacjach kiedy ktoś mocno przesadzi. Nie ingerujemy ani w tematykę, ani w drobne przekroczenia regulaminu.
Muszę to przemyśleć i może kiedyś założę galerię tutaj. A wracając do tematu mam mobilny internet w Play i telefon. W tablecie mam Temobile. I czasami przekładam kartę Play do tabletu bo temobile nie działa. Czasem nie działa też w Warszawie. Pokończyły mi się umowy i teraz pokombinuję jak trzy internety zamienić na jeden. Ale pozostanę przy Play.
Ja moze ni z gruchy ni z pietruchy, ale jak najbardziej sprawa dotyczaca Play - zaraz na poczatku ich istnienia dalem sie omamic reklamie i przenioslem numer do tej sieci. I wtedy sie zaczelo - okazalo sie, ze jakas madame w play zle cos przepisala z czegos i utknalem miedzy sieciami :-) Wyszedlem z Orange (wtedy Idea) ale nie moglem zostac od nich odciety, bo Play nie mogla podac prawidlowych danych. Co zrobili? Jak to Play - olali z grubej rury. Dali numer tymczasowy i sprawa umarla. Moje przenosiny trwaly pol roku i w tym czasie stracilem majatek na wyprostowanie sprawy w tej, pozal sie Boze, firmie. Przejscie z powrotem do Orange trwalo 10 min. NO MORE PLAY !!!
Jakich godzin? Przy tym transferze to sa minuty;)
Wysłane z mojego SM-N910C
Nie wiem co to jest Play czy Orange, ale nie wydaje się, żeby tu były jakieś odchylenia od normalnych (czyli nienormalnych) praktyk w tym biznesie. Z tego co tu czytam, podejrzewam, że wszystkie telekomy na świecie sa własnościa jednego bogatego jak świnia banku. Zreszta tak czy inaczej kiedyś w przyszłości wszystko będzie należało do jednego superkapitalisty.
Chciałem kiedyś przenieść mój numer z regularnego telefonu stacjonarnego ATT do telefonu przez kabel sieci Comcast. Chociaż regulacje prawne mówia, że mam do tego prawo, Comcast twierdził, że ATT nie zwalnia numeru, a ATT twierdziło, że Comcast im podaje nieprawidłowe dane. I tak przez tygodnie i miesiace, po czym moja sprawę Comcast po prostu skasował bez informowania mnie o tym. W końcu olałem ATT razem z ich numerem i poprosiłem Comcast o nowy numer. Numer dostałem, ale trwało to dalsze tygodnie i miesiace, żeby to zaczęło działać. Musiałem wtedy za karę wywalić telewizję kablowa Comcasta i zagrozić kompletnym odcięciem kabla żeby w końcu to uruchomili. A czym się maja przejmować? Teraz mam TV od ATT, czyli i tak zostało w rodzinie. 8-)Daleko nie ucieknę. :lol:
To tak jak z Canonem i Nikonem. Jak się pogniewasz na Canona, to uciekasz do Nikona. Wcześniej czy później wku..i Cię Nikon i wtedy ukarasz ich wracajac do Canona. Z ich punktu widzenia nie ma co się denerwować.8-)
Deklaracje typu NO MORE PLAY !!! wywołuja zapewne na obliczu Play znudzony uśmiech.:roll:
Mały odkop :)
Wczoraj natrafiłem na taką oto ofertę https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...c0&oe=557E132A miał ktoś styczność z siecią Lycamobile Polska?
Z minusów, brak LTE, minutowe rozliczanie połączeń.
Wszystko inne podobnie jak u dziewicy ;)