Jaki miałeś czas na 32? Proste i fajne;)
Wersja do druku
Jaki miałeś czas na 32? Proste i fajne;)
Ja też jestem maleńki:)
Dopiero po Twoim poście zauwżyłem te drzewa. Chyba za bardzo skupiałem się na modelce. Dzięki!
--- Kolejny post ---
Słowiczek, czas ekspozycji 60 sekund, przy f18, ale to z filtrami.
Dzięki!
Nie znam się na portretach, ale 27 przyjemnie się ogląda.
Tak trochę humorystycznie teraz. W czasach studenckich bawiliśmy się w wyszukiwanie sobowtórów. Na 18 chłopak zrobił minę jak pewien bardzo znany Prezes!(mam nadzieję, że podzielasz moje poczucie humoru i nie gniewamy się?)
Ja próbuję bawić się trochę w portret, ale widzę, że nie jest to łatwa dziedzina, dlatego cieszę się z tego, że od czasu do czasu coś się spodoba;)
--- Kolejny post ---
He he he he....na 18-tce rzeczywiście chłopak znajomo złożył "dziobek":D
Jako wolny strzelec podczas połączonego przyjęcia komunijnego oraz urodzinowego;)
33
--- Kolejny post ---
34
--- Kolejny post ---
35
--- Kolejny post ---
36
--- Kolejny post ---
37
--- Kolejny post ---
38
--- Kolejny post ---
39
--- Kolejny post ---
40
--- Kolejny post ---
41
--- Kolejny post ---
42
--- Kolejny post ---
43
--- Kolejny post ---
44
--- Kolejny post ---
45
--- Kolejny post ---
46
Ogólnie według mnie jest dobrze, 33i34 może takie zwyczajne. Ale 35 ciekawe. Pani na 37 ma ochotę Cię zjeść:D. Dzieciaki fajnie powychodziły;)
Na 35 chyba lepiej by wyglądała winieta lub po prostu ciaśniej zdjęcie zrobione niż to rozmycie. 36 fajne, 37 - szerzej bo poobcinałeś ramię, stopy, stolik a i głowa rodziny niewiele brakuje a by czoło straciła ;) W ogóle wygląda jakby ustawiali się do drugiego fotografa a Ty strzeliłeś im z boku zdjęcie. 42 byłoby fajne gdyby świecznik nie zasłaniał twarzy tylko był z boku. 46 - mina dziecka bezcenna, bardzo mi się podoba :)
Dziękuję za cenne komentarze!
No niestety, próba jakiegokolwiek reportażu, to ciężki kawałek chleba:) Jeszcze jak dochodzi do tego szybkość działania i lekki stresik, to wychodzą poucinane członki, nierówne kadry itd...
Po prostu trzeba wiedzieć gdzie i jak się ustawić, a to wbrew pozorom wcale takie łatwe nie jest.
Kilka ostatnich zdjęć z tej imprezy:
47
Zapomniałem, że przy okazji świętowano również urodziny dziadka...
]
--- Kolejny post ---
48
--- Kolejny post ---
49
--- Kolejny post ---
50
--- Kolejny post ---
51
--- Kolejny post ---
52
--- Kolejny post ---