Można. Nabyłem kilka reali i superii xtra400 taniej niż są na allegro (-:Cytat:
Zamieszczone przez Bigmar
Tylko na jednym stoisku widziałem filmy.
Wersja do druku
Można. Nabyłem kilka reali i superii xtra400 taniej niż są na allegro (-:Cytat:
Zamieszczone przez Bigmar
Tylko na jednym stoisku widziałem filmy.
Byłem zobaczyłem 5D i jestem w szoku, ten wizjer jest naprawdę ogromny, jak dla mnie zbyt duży, aż trzeba się rozglądać, ale niewiątpliwie czasami się przydaje. Podpiołem też 50 1,8. Ehh ta mała GO. Aż żal było z powrotem zapinać kita. Ale przyidzie na nią czas :D
fakt - rewelacji specjalnych nie było - chhciałem obejrzeć monitpry EIZO i ich kalibrację ale niestety zagadałem sie na jakimś innym stoisku (wydruk z canonowskiego plottera zdjecia 56x75 cm wyszedł całkiem nieźle) też wróciłem po jednym dniu (jak chciałem znaleźć nocleg w tym akademiku który ktos tu polecał to okazało sie że można bedzie to zrobić w poniedziałek - jak kierowniczka przyjdzie do pracy :-(
Generalnie bylem tylko w sobote i wlasciwie nie zauwazylem wielkich roznic w stosunku do targow sprzed roku (nawet uklad poszczegolnych stanowisk byl bardzo zblizony do zeszlorocznego). Moze rewelacji nie bylo ale raczej jak zwykle w miare solidna impreza.
Byla Mamiya ZD ( skoro to nie rewelacja to Broncobilly podziwiam dostep do rzadkiego sprzetu ;) ), wlasciwie wszystkie ciekawe szkla canona (14L, 35L, nowy 85/1.2L II, 300IS, 600IS, 65MP-E, 24TS-E i masa bardziej popularnych) bardzo duzo szkiel Sigmy (przy czym brakowalo 15-30 pod Canona). Mozna bylo pomacac 30D, 5D, 1Ds MkII, 1D, Nikosia D200. Masa produktow Manfrotto, Lowepro i innych tego typu.
Najbardziej brakowalo Tokiny, Domke i Tamraca tak z mojego punktu widzenia.
Sprawozdanie z targów autorstwa ekipy Optyczne.pl na:
http://www.optyczne.pl/index.php?art=36