Każdy postęp wymaga czasu:)Oglądam twoje foty i uważam- nie pierwszy raz zresztą- że jest super:)
...a za pozowanie na 25 to powinnaś pieskowi ładnego schabu kupić:mrgreen:
Wersja do druku
Yavanna
Canon EF 50 mm f/1,4 USM
jesteś zadowolona z tego szkła ?
słowiczek, dzięki. :) Co do psa, to źle na pozowaniu nie wychodzi. ;) W nagrodę zawsze jakieś psie ciastko mu wpadnie (ostatnio piekę wątróbkowe). A w domu z mięcha głównie wołowina i kaczka.
Arek, jestem zadowolona z tej 50tki, ale wpadła mi za darmo i mam ją niecały miesiąc, więc czasu na testy mało. Jakbym miała za nią dać 1400zł, to sama nie wiem... Na pewno nie jest to szkło dla tych, co lubią na mocnych zbliżeniach ostrość podziwiać, bo ostrości tej na 1.4 nie ma, choć patrząc na testy tej 50tki to ja i tak trafiłam na przyzwoity egzemplarz. Np. 19tka jest robiona na 1.6 z lekkim wyostrzaniem RAWa. Biorąc pod uwagę to, że moja współpraca z AF nie jest wzorowa, to uważam że efekt nie jest zły.
Ale jakbym miała kupować 50tkę, to chyba bym dozbierała na Sigmę Art. Teraz się przymierzam do zakupu Sigmy Art z tym że 35mm.
Mała aktualizacja.
28
Jak nic zeżre te piłkę :mrgreen: a taki milusi :mrgreen:
za zdjęcia brawo.
Gdybym był tą piłką, umarłbym ze starchu:mrgreen:. Świetne ujęcie.
Hehe, piłka nie ma lekkiego życia. ;-) Dziękuję za komentarze, miło że się zdjęcie podoba.
To jeszcze jedno z piłeczkowej serii.
29
Mi z ostatniej serii bardziej 29 się podoba i podążanie psiaka za celem. W 28 wygląda jakby w tę piłeczkę jednak nie trafił ;)
Obróbkę bym chyba tylko bardziej pojechał, ale to już kwestia indywidualna
Dziękuję za opinię. :) Faktycznie jeśli chodzi o obróbkę, to stawiam na dość naturalny efekt. Ale jestem ciekawa Twojej wizji obróbki.
P.S. dopadł piłkę za każdym razem. ;-)