Respect masz zezwolenie menadźerki Pawła na użycie jego wizerunku w swoim filmiku?
Wersja do druku
Respect masz zezwolenie menadźerki Pawła na użycie jego wizerunku w swoim filmiku?
@fomag - dzięki. Całości też jeszcze nie zebrałem po zlocie bo w pierwszej kolejności zlecenia płatne jak zawsze.
O to powinni zadać organizatorzy moim zdaniem. Paweł widział, że robione są zdjęcia i film przez uczestników. To tak samo jak bym musiał teraz od wszystkich uczestników zbierać zgody, włącznie z modelkami. Nie pojawił się materiał z przekazywaną wiedzą Pawła bo na to powinien mieć swój monopol. Wiedza kosztuje i to zrozumiałe. Wizerunek w tym przypadku to raczej backstage i miłe wspomnienie ze zlotu. Jak się uprze menagerka to zostawię dla swoich prywatnych wspomnień. Jak masz kontakt to możesz zapytać.Cytat:
Zamieszczone przez esensja
Witam
To ja też dwa zdjęcia tak na szybko. Żeby wątek nie umarł.
Canon 50 1.4 i Canon 50 1.2 puszka to 6D.
1.
2.
Czy mogę prosić o email do dziewczyn to podeślę zdjęcia.
Witam wszystkich ze zlotu czy neszcze któryś z Was pamieta o zdjeciach dla wzarzystki istylistki serdecznie pozdrawiamy......podpisujmy się pod tym że bylo super..Iza
Porządki robię na dysku i znalazłem kilka fotek z zlotu - jakby ktoś miał ochotę powspominać :-)
https://plus.google.com/photos/10166...497?banner=pwa
super :) a juz myslalem ze temat umarl smiercia naturalna