Odp: Kolejny Canon Cashback 2014
A jeżeli zakupiłem obiektyw w innym sklepie niż na opisane stronie Canona, to dostanę cashback ?
W tym roku bez wysyłania wyciętych kodów kreskowych - tylko skan paragonu i wyciętych z pudełka kodó kreskowych. Masakryczna ilość danych do uzupełnienia w formularzu. Cashback dla polski a żądają nawet kodu SWIFT banku jakby było im to potrzebne do przelania na konto w polskim banku...
Cytat:
Zamieszczone przez
BigMan
W tym roku bez wysyłania wyciętych kodów kreskowych - tylko skan paragonu i wyciętych z pudełka kodó kreskowych. Masakryczna ilość danych do uzupełnienia w formularzu. Cashback dla polski a żądają nawet kodu SWIFT banku jakby było im to potrzebne do przelania na konto w polskim banku...
A skąd pewność że będzie przelew od Canona z polskiego Banku - bo np. ja dostałem z Holandii kasę - a korzystałem z 2 promocji letniej i obiektywy z Canon 5D.
Natomiast i tak jest lepiej niż lata wcześniejsze bo kody kreskowe musiało się jeszcze wysłać pocztą a to była zawsze masakra :P
Cieszmy się ze są takie akcje bo w dzisiejszych czasach człowiek się cieszy z każdej złotówki zaoszczędzonej :P
canon Cashback oszukał mnie nie wypłacili mi kasy gdzie z tym isć
Z ciekawości zapytam, czy podali z jakiego powodu?
Cytat:
Zamieszczone przez
evjann
mocne stwierdzenie, może to TY czegoś nie dopatrzyłes (sprawdzałeś status wniosku?), albo zwyczajnie skonczyła sie pula kasy na sprzet który kupiłes (a może poprostu kupiłęs nie tam gdzie trzeba)
Cytat:
Zamieszczone przez
evjann
do mamy
Cytat:
Zamieszczone przez
evjann
Musisz złożyć do sądu rejonowego właściwego wg. Twojego miejsca zamieszkania pozew przeciwko panu Canonowi Cashbackowi. Ewentualnie możesz na własną rękę próbowac wyegzekwować swoje prawa wynajmując cyngla, niejakiego Sonyego "Fuji" Nikona.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomfoot
Ewentualnie możesz na własną rękę próbowac wyegzekwować swoje prawa wynajmując cyngla, niejakiego Sonyego "Fuji" Nikona.
Ten cyngiel najbardziej mie się spodobał :) , a newet to pseudo "Fuji" jakoś brzmi znajomo.