tak, reszte doczytaj w regulaminie
Wersja do druku
Czy na raty czy za gotówkę to nie ważne, bo dowód zakupu i tak dostajesz na całą kwotę za aparat.
Później wycinasz odpowiednie kody kreskowe z kartonika, dorzucasz ksero dowodu zakupu, wypełniasz formularz ze strony Canona i czekasz na kasiorke, a w jaki sposób otrzymasz to zależy od Ciebie, albo przekaz albo podajesz numer konta.
Raty nie mają tu nic do rzeczy, tak jak pisze 5prit.
Dzisiaj jest jeszcze ostatni dzien promocji na tablet wacoma intuos pro M (wart 1400). Szkoda ze pol roku temu jej nie bylo :(.
Aparacik zakupiłem! :)
Rozbiłem całość na 30 rat. Rzeczywiście nie były to raty 0%, bo dochodzi koszt "operacyjny" czy jakiś tam: 2,7pln na każdą ratę (czyli całość wyszła o 81 więcej niż cena aparatu) :)
Bo czym większa liczba rat - tym większa szansa odmowy - tak mnie poinformowano. Po drugie - nienawidzę spłacać długo czegoś. 2.5 roku wystarczająco długo jest ;)
O, to to.
Testowane w Euro-RTV-AGD - robią wszystko, żeby była odmowa. Nawet przy byle jakich kwotach.
Rozumiem cię doskonale, ale:Cytat:
Po drugie - nienawidzę spłacać długo czegoś. 2.5 roku wystarczająco długo jest ;)
- jeśli raty są faktycznie 0%, to im dłuższy okres kredytowania, tym realnie taniej (dla ciebie).
- nie ma obowiązku spłacać rat przez 50 miesięcy, można to zrobić przed czasem.
Ja zawsze z gory informowalem, ze proby wciskania ubezpieczenia skutkowaly beda moja rezygnacja. Zawsze bylo bez problemu.