Odp: [hudy85] moje różności
A cyknij to drzewo z żaby,mz będzie więcej potęgi. 41,ogólnie się podoba,szklarnia ciut nie pasuje,ale na to że jest wpływu nie miałeś. Tu bardziej na miejscu byłoby zdanie kogoś,kto cyka dużo architektury,taka opinia byłaby z pewnością cenniejsza od mojej. Bardzo ciekawy drugi plan,chmury ułożone prawie wektorowo,szukałeś może wtedy słońca parę godzin później? Lew i w ogóle rzeźby czy pomniki to temat -rzeka na foty. 34-36, czy to ten sam koń,co stał przy krzyżu:)?
Cytat:
Zamieszczone przez
hudy85
Generalnie to nie wiem co Ty do mnie teraz powiedzialas, ale to chyba komplement (tak na prosty jezyk :D ), wiec dziekuje :))
Własnie tak :D
Neuschwanstein to taki ładny zameczek w południowej Bawarii :D
Cytat:
Zamieszczone przez
hudy85
Generalnie to nie wiem co Ty do mnie teraz powiedzialas, ale to chyba komplement (tak na prosty jezyk :D ), wiec dziekuje :))
Neushwannstein to zamek na którym wzorowany był zamek królewny śnieżki :)
Google Image Result for http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e8/Neuschwanstein_Castle_LOC_print_rotated.jpg
Gdyby nie ten przeszklony element i przymurówka przy nim to byłoby tak jak mówi Hladgunnr. To coś strasznie szpeci tę budowlę, normalnie ni w d***pę ni w oko.
Cytat:
Zamieszczone przez
hudy85
Macie rację, może gdybym złapał zamek trochę pod innym kątem (żeby ta szklarnia nie wyglądała jak wystający kwadrat), byłoby nieco...inaczej :)
zdjęcie jest spoko, to budowla jest oszpecona :)
no hudy niezłe fotki, konik ładniejszy w kolorach jak dla mnie, resztę nawet nie wiem czego można by się czepić więc niestety dopuszczam krytykę ( ale bądź czujny ja nie sypiam i czekam ):D
Hehe :D nie ukrywam, że na to liczę:D
No i cieszę się, że galeryjka zaczyna się podobać, bo to oznacza, że nauka i Wasze wzkazówki nie idą na marne :D
Dzięki :)
42. Jeszcze jedno znalezione ujęcie drzewka przy zamku.