Wycinać wycinać :p
Ja wyciąłem i zniszczyłem pudełko a Wy nie?
Wersja do druku
Wycinać wycinać :p
Ja wyciąłem i zniszczyłem pudełko a Wy nie?
To mają bałagan w tej centrali, mi e-mailowo napisali, że nie trzeba. Dobrze, że wysłałem wycięte. Choć znów nie zrobiłem zdjęcia i nie mam kopii gr..
Mam problem. Wysłałem pocztą kody kreskowe napisałem na kartce swoje dane. Ale nie wysłałem wydrukowanego formularza rejestracji. Zamknąłem go nie chcacy po zakończeniu rejestracji. Nie mogę teraz do niego wrócić . Kurde wy wysyłaliście go pocztą razem z kodami kreskowymi??
A to trzeba wysłać? Ja jeszcze nawet nie zdążyłem na pocztę, i wyślę kody chyba po świętach dopiero. Formularz sobie wydrukowałem i schowałem do pudełka więc mam kopię.
No dotalem meila z loginem i haslem do systemu i tam doczytalem ze kody trzeba wyslac z wydrukowanym formularzem . Dokladnie to jest w czesto zadawanych pytaniach. Po to że by mogli zweryfikowac z ka kody przyszły od kogo itd
Ja w mailu z hasłem i loginem nie mam nic o wysłaniu wydrukowanego formularza. Zamierzałem po prostu na odwrocie wyciętych kodów napisać swoje dane, żeby wiedzieli od kogo ten kod w razie bałaganu.
To jak się zalogujes to preczytaj często zadawane pytania
Wydaje mi się, że w promocji obowiązuje regulamin a nie FAQ. W regulaminie nie ma nic o wysłaniu wydrukowanego formularza pocztą tradycyjną. Ale ostatecznie lepiej im to wysłać...
dwa zakupy z cashbacka mam potw.info o zwrocie-takze nie ma problemu jak widze ze zwrotami......
jak na fb pisano ze moze niby dla wszystkich nie starczyc
a co ( ztym co kilka postow wczesniej ktos pisal)--- kwestia Urz.Skarb...?canon cos do nich wysle-a ja mam wpisac/pameitac o tym w picie?
ps. 1st post :)
Ja nie wysyłałem formularza z racji wypełnienia go online oraz :
iCytat:
Wytnij z opakowania produktu Canon objętego promocją numer seryjny oraz kod kreskowy i wyślij na adres Organizatora z dopiskiem na kopercie "Cashback":
Canon Polska Sp. z o.o.
ul. Gottlieba Daimlera 2
02-460 Warszawa
Cytat:
Nie zapomnij dołączyć do przesyłki swojego imienia i nazwiska. Usprawni to proces weryfikacji.