Taaa. Znów te ;) mydlane ;) fotki z Sigmy. Gdyby nie p@#$%^&*y :evil:US :evil: to bym sobie nabył za moment to szkiełko. A tak cóż:( Naprawde fajne fotki, szczegónie 3 i 4
Wersja do druku
Taaa. Znów te ;) mydlane ;) fotki z Sigmy. Gdyby nie p@#$%^&*y :evil:US :evil: to bym sobie nabył za moment to szkiełko. A tak cóż:( Naprawde fajne fotki, szczegónie 3 i 4
Ty mi nawet nie wspominaj o p@#$%^&*y :evil:US :evil:, bo mnie tez to słabi. Zostawiam sobie te tortury na "po świętach"Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Wydaje mi się,że gdybyś brała udział w forumowej bitwie na gołębie,która się ostatnio odbyła to numerem 4 bezwątpienia byś wygrała:)
eee tam. Poza tym, ja się boję bić;-)
fajne fotki...mi us wisi 513 pln :) będzie na canona 50 1.8 albo dorzucę conieco i kupię canona i sigmę 70-300 apo
Były Święta, było nieco więcej czasu, był wyjazd, pogoda "bywała" choć z rzadka...:( Jak dla mnie to w górach dominują barwy jesienne z lekką domieszką zimy.... Gdzie ta wiosna???
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. Nawet uliczny grajek jakis leniwy w te Święta, szkoda, że nie udało mi się go "zdjąć" kiedy puszczał do mnie oko...;)
8.
Można krzyczeć głośno;)
Mimo, że grajek oka nie puścił to i tak jego zdjęcie najbardziej mi się podoba.
Tak, grajek jest fajny, chociaz bez okczka :) :)
Grajek podobałby się ale rozprasza mnie ucięta dolna część walizki. Jakoś tak nie pasuje ani nogi ani pudełka;-)
Może z drugiej strony Akordeonisty byłoby lepiej, albo węższy kadr. Nie wiem...