Odp: Zlot użytkowników Canon-board.info 7-9 czerwca 2013r! Zapraszamy!
Witam
Czytam że chodzi tu o integrację najbardziej aktywnych użytkowników forum stąd moje pytanie...czy ci niemal całkiem nieaktywni :) mogą wziąć udział w tym zlocie? Nie wiem na ile hermetycznym środowiskiem jesteście i czy nowe osoby są mile widziane? :) pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
yapa
[...] czy ci niemal całkiem nieaktywni :) mogą wziąć udział w tym zlocie?
Post pierwszy i...
Kto może brać udział w zlocie?
W zlocie mogą wziąć udział pełnoletni użytkownicy forum Canon-board.info. Wymagane jest posiadanie konta na forum w dniu poprzedzającym ogłoszenie zlotu czyli data założenia niniejszego wątku. Uczestnicy muszą być osobami pełnoletnimi.
Sugerujemy aby byli to użytkownicy aparatów fotograficznych marki Canon :-)
Cytat:
Nie wiem na ile hermetycznym środowiskiem jesteście i czy nowe osoby są mile widziane? :)
Jeśli jesteś Canonierem to znaczy, że jesteś jednym z Nas ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
michael_key
Jeśli jesteś Canonierem to znaczy, że jesteś jednym z Nas
Dokładnie. Jedni się znają z forum, niektórzy dopiero poznają. Jestem zdania, że nowy "trzon" forum dopiero może zacząć się tworzyć m.in. podczas zlotu.
Dziękuję michael_key za edytowanie posta i dopisanie nowych uczestników na listę. Czekam na zadatki, a tymczasem... dzisiaj byłem cały dzień niedostępny gdyż wizytowaliśmy miejsce zlotu. Do sprawy zlotu podchodzimy śmiertelnie poważnie i chcemy aby wszystko zagrało.
Jest super! Jak tylko zrobi się cieplej będzie jeszcze lepiej, liście, ciepło, jezioro... śniadanko na werandzie restauracji i na wyciągnięcie ręki spokojne jezioro. Wpadliśmy tam na chwilkę, także robiłem tylko robocze zdjęcia na szybko wyciągniętym z kieszeni IXUSem. W każdym razie jutro (dzisiaj już późno) postaramy się opisać bardziej kwieciście jak przedstawia się okolica i lokal. Zachęcam do myślenia aby zabrać rodziny, partnerki/partnerów. Postaramy się jeszcze przemyśleć ofertę dla osób dodatkowych bo moglibyście przy okazji spędzić wspaniały czas.
Cytat:
Zamieszczone przez
fomag
Zachęcam do myślenia aby zabrać rodziny, partnerki/partnerów. Postaramy się jeszcze przemyśleć ofertę dla osób dodatkowych bo moglibyście przy okazji spędzić wspaniały czas.
I na tą informację co do oferty czekam z niecierpliwością, bo może zabrałbym żonę i dzieci.Żona pełnoletnia :mrgreen:,syn 10 lat i córka prawie 2 latka.
Pozdrawiam
TJM
Witam,
Zgłaszam swoją chęć udziału w zlocie. Zadatek i mail wysłany.
Fajnie byłoby aby w programie znalazł się też blok tematyczny dotyczący video dslr tj.: różne rodzaje stabilizacji (praca ze stedycam), oprogramowanie, korekcja kolorów w filmach itp.
Pozdrawiam,
Josedela
Jakby ktoś jechał ze stolicy to chętnie się zabiorę i dorzucę do paliwa. Proszę o cynk :-))
Pozdro
Hermetyczne środowisko. Muszę to zbadać.
witam...Pytanie dotyczy noclegu z czwartku na piątek , bez kolacji chodzi tylko o nocleg , gdyż mam prawie 400km do przejechania ... jak ewentualnie to przedstawia się cenowo...dziękuje i pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
demusic
witam...Pytanie dotyczy noclegu z czwartku na piątek , bez kolacji chodzi tylko o nocleg , gdyż mam prawie 400km do przejechania ... jak ewentualnie to przedstawia się cenowo...dziękuje i pozdrawiam
Hmm... wyszłoby 145 zł za 1 pokój (chyba że jeszcze ktoś by w nim nocował, to na pół).
Ale piątek wygląda mniej więcej tak jak poniżej, jak jest daleko to wtedy wyjechać ok 6-7 rano:
Piątek 7.06.2013
10:00 - 10:30 przyjazd i zakwaterowanie uczestników
11:00 - 12:00 przywitanie uczestników i przedstawienie atrakcji zlotu (duża sala)
12:00 - 14:00 Teoretyczne zajęcia warsztatowe z fotografii ślubnej
14:00 - 15:00 obiad
14:30 - 15:00 wypożyczenia sprzętu do testów podczas pleneru ślubnego
15:00 - 18:00 zajęcia praktyczne z fotografii ślubnej
18:00 – 18:30 oddanie wypożyczonego sprzętu
18:30 – 19:00 przerwa
19:00 – 20:00 kolacja
21:00 - … ognisko
22:00 – 00:00 nocne obserwacje nieba lornetkami dla chętnych
ok dzięki , do 10:00 to na spokojnie dolecę:):):)pozdrawiam