hehe...chyba, że będą robić dla wariatów...17.3 mm i 17.4 mm albo zoom 13.5-13.9 mm tak by się dało te 16 mln uzyskać...jeszcze różne dziury...:)
Wersja do druku
hehe...chyba, że będą robić dla wariatów...17.3 mm i 17.4 mm albo zoom 13.5-13.9 mm tak by się dało te 16 mln uzyskać...jeszcze różne dziury...:)
To tak jakby powiedziec: "Wiem, gwozdzie wbijal ok, ale jakos hmm nic nie czulem do tego mlotka, jezeli wiesz co mam na mysli, odechcialo mi sie wbijac"Cytat:
Zamieszczone przez konradl
:-) :-) :-)
Miałem sony DSC F828, w klasie aparatów hybrydowych moim zdaniem nie miał sobie równych. ponizej zdjecie zrobione tym aparatem :)
i czego to zdjecie dowodzi?
Daj crop 100%.
Jeśli będziemy patrzeć tylko na zdjęcia o takich wymiarach to nawet te wynalazki to rewelacyjne aparaty :D
Małe wytłumaczenie dla tych co nie wiedzą co to za żelastwa, to pierwsze DSLR-y wyprodukowane przy współpracy Kodaka z Canonem i Nikonem, pochodzą z lat 1995-1998 ;)
828? jak pamietam nikt go nie chcial takie mial aberracje, 717 to bylo cos nastepca byl juz cienki
faktycznie miał straszne aberacje przy dłuższych ogniskowych już nie mówiąc o tym że GO było żadne ale to był tylko zaawansowany kompakt.
czadowy ten nikon...poręczny pewnie...2 torby...jedna na gripa druga na aparat :)
a ciekawie sie dopiero musialo robic zdjecia w pionie ;)Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
On nagrywał zdjęcia bezpośrednio na płytach gramofonowych. ;)Cytat:
Zamieszczone przez mattnick