Odp: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?
Cytat:
Zamieszczone przez
szunaj60
Na nokaut.pl są nówki po 6770 niewielka różnica od tego gościa z allegro to może być prawda że 5mkII tanieją.
Z pewnych źródeł widziałem już po 6.699zł :) z resztą jest kilka aukcji na allegro...
Jeszcze na początku lutego widziałem 2 aukcje po 6.599zł ale chyba poszły, albo się zakończyły, bo już nie pokazują się.
ALE !!!!!!!!
Nikon D600 6300zł ? to teraz mi dało do myślenia ... :)
Cytat:
Zamieszczone przez
szunaj60
Na nokaut.pl są nówki po 6770 niewielka różnica od tego gościa z allegro to może być prawda że 5mkII tanieją.
tanieją bo i mk3 też tanieje, jakiś miesiąc temu pytałem w sklepie to nowa piątka była za 11400
Najlepiej byłoby kupić nowy za rozsądne pieniądze a jeśli używany to możliwie z jak najmniejszym przebiegiem i nie poobijany :)
Jeśli chodzi o poziom obniżki ceny 5D2 to niestety nie powala - na przestrzeni roku staniał jakieś 300zł :(
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
Najlepiej byłoby kupić nowy za rozsądne pieniądze a jeśli używany to możliwie z jak najmniejszym przebiegiem i nie poobijany :)
Jeśli chodzi o poziom obniżki ceny 5D2 to niestety nie powala - na przestrzeni roku staniał jakieś 300zł :(
6600zł to 300zł różnicy ?:P
ja pamiętam że grubo ponad 7.000 kosztował
Cytat:
Zamieszczone przez
kurczeblade
Też mi się tak przypomina.
Namieszaliście mi w głowie tym postem, bo teraz właśnie się szykuję na sprzedanie mojego 5d1 i 24-105 i na kupno 5d2 używanego i tak się zastanawiam czy mi starczy i ile musiałbym dołożyć do nowego 5d2. Rozważam też możliwość kupna 6d.
Ja bym zostawił 5D i dokupił MKII, sam tak robię. Szkoda pozbywać się tak fajnego body. NOwe MKII można już kupić za 6400
Cytat:
Zamieszczone przez
kurczeblade
No nie bardzo, bo dokładnie 15 m-cy temu dałem za nową sztukę 5D2 właśnie 6.900zł :)
trochę offtop ale mam szybkie pytanie:
co jest potrzebne przy gwarancji na 100tys klapnięć przy 5d classic po upływie gwarancji?
sama karta gwarancyjna? czy karta i potwierdzenie zakupu? czy moze samo potwierdzenie zakupu?
Cytat:
Zamieszczone przez
salas
trochę offtop ale mam szybkie pytanie:
co jest potrzebne przy gwarancji na 100tys klapnięć przy 5d classic po upływie gwarancji?
sama karta gwarancyjna? czy karta i potwierdzenie zakupu? czy moze samo potwierdzenie zakupu?
Aparat. Serio.