Ejże, nie można sobie tak szastać terminami. A jeśli chodzi o zdjęcia prycz, to zupełnie jak w naszym hotelu w Pradze :D
Wersja do druku
Ejże, nie można sobie tak szastać terminami. A jeśli chodzi o zdjęcia prycz, to zupełnie jak w naszym hotelu w Pradze :D
Kurde Czy Ten Zlot W Toruniu Nie Jest Zbyt Rydzykowny...mi Pasi Każdy Termin Więc Sie Nie Wypowiadam Zaczekam Na Ustalenia. Może Te Gablote Ojca Dyrektora Uda Się Zfotografować.hehe.
raczej myślałem o przesunięciu na 4-5.03 ;)Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
to juz calkowicie kicha.:-)
teraz maly OT
prawdopodobnie w b-ca bedzie organizowany zlot motolotni z calego kraju, rok temu bylo cos takiego organizowane ( musze sie dopytac czy w tym roku bedzie sie to odbywac), takze moze w lato u mnie tez zorganizowac jakis plenerek, po imprezie na miasto, pofocic itp... ale to sie okaze tak za jakis czas, jak cos to dam znac:-)
termin jest taki jak pisze w topicu :) nic w tej kwestii sie nie zmienilo
I Bogu dzięki:)Cytat:
Zamieszczone przez asterix
Nie Bogu :) Dzieki Canonowi
Panowie - dowiem sie jeszcze o noclegi jak cos - mam dobra kumpele ktora tam kilka dobrych lat mieszkala.
Moze wypali, ze i jak pojade - z Płocka moge wziac 3 osoby jak cos - jesli pojade oczywiscie;)
No a ja jestem tu na miejscu jakby co - moge w razie potrzeby podjechać do fortu i zbukować.
pyciu - no to looz. Czekamy do wieczorka na listę chętnych na nocleg. powiedzmy do 21.00