Ostatnie, to raczej będzie :)Siena. Bardzo przyjemnie ogląda się te zdjęcia. :)
Wersja do druku
Ostatnie, to raczej będzie :)Siena. Bardzo przyjemnie ogląda się te zdjęcia. :)
Dobre kadry, pasuje mi kompozycja ,a 6. to jakim szkłem robione ??
7 sztuk z dzisiejszego wschodu slonca :)
gwoli wyjasnienia - na zdjeciach 2 i 5 jest filtr Varicolor (Cokin P164), to robi takie kolory ;)
1
2
3
4
5
6
7
Dwie ostatnie serie kupuję w całości.
dzisiaj oficjalnie stuknelo mi 7 lat jak mieszkam w plaskim kraju z wiatrakami. siedem bardzo owocnych fotograficznie lat. troche zdjec z Holandii juz w tym watku pokazywalem, ale zauwazylem ogolnie ze online pokazuje raczej rzeczy z zagranicznym wojazy, mimo ze gros "tworczosci" to jednak lokalna plaszczyzna. na okolicznosc tych 7 lat postanowilem nadrobic braki i zrobic podsumowanie tych 7 lat. duzy zestaw zdjec wraz z opisami i technikaliami mozna obejrzec na flickrze: https://www.flickr.com/photos/bartro...7646444773334/
na zachete 7 wybranych ujec:
milego ogladania!
2 i 5 z nowego setu świetne, mają klimat i aż chce się oglądać dalej - na 2. troszkę drażni mnie kępa po lewej stronie, a na 5. pionowy kadr - ale to tak "tyci tyci" :D
Pozdrawiam serdecznie
Wszystkie piękne :shock: :!:
też chce takie robić :(
Serie z wiatrakami świetne. Mgła naturalna, czy dodawałeś coś od siebie?
w tych porannych z Kinderdijku (post #54) na zdjeciach 2 i 5 jest taki zboczony filtr polaryzacyjny Varicolor B-Y (Cokin P173) - mozna o tym w necie poczytac. ewentualnie podobnie dzial Singh-Ray Gold-N-Blue.
poza tym to sa co najwyzej filtry polowkowe i w Lightroomie ewentualnie podniesione nasycenie kolorow