Panowie mam okazje zakupić 50d z przebiegiem 16 000 + 17-40 4l (2-3 pyłki widać pod ostre światło)z filtrem ochronnym + power pack Phottixa do canona lampy za 4200 PLN od znajomego. Czy to dobra cena a przebieg aparatu nie jakiś wymęczający ?
Wersja do druku
Panowie mam okazje zakupić 50d z przebiegiem 16 000 + 17-40 4l (2-3 pyłki widać pod ostre światło)z filtrem ochronnym + power pack Phottixa do canona lampy za 4200 PLN od znajomego. Czy to dobra cena a przebieg aparatu nie jakiś wymęczający ?
dosyć tanio, jak od znajomego to bierz
Znajomek a nie dobry kolega. Chce wziąć w zestawie dlatego cena niższa.
Samo szkło to jakieś 2000zł, tak że body wyjdzie bardzo przyzwoicie. Jak w dobrym stanie , to bierz :)
Niestety nie biorę gdyż to już 2 właściciel a ja bym był 3 do tego nie ma rachunku potwierdzającego zakup z datą. Chyba lepiej by było odżałować i kupić nowy 7d bo 60d raczej jest gorszą opcją.
A czy to ważne ,który właściciel?? bylem 3 panem 5dmk2, mam szkło z lat 80 i wszystko śmiga
ważny jest stan a nie wyblakły papierek zakupu
Stan jest dobry i cena dobra ale moja "wyższa instancja" :) upiera się bo jak to mówi - Ma złe przeczucia.
Ale czy warto rezygnować z fajnego sprzętu ;) przez jakieś przeczucia? Jeśli nawet nie są Twoje.
Masz 19 lat i nie masz jeszcze "wyższej instancji":) Zrozumiesz za kilka lat ile jest warty święty spokój .
Uwierz mi, że wiek w sumie nie ma tu nic do znaczenia ;) zresztą tak jak Twoja "wyższa instancja" bo jeśli masz świetną ofertę to dlaczego nie skorzystać? Wystarczy zobaczyć ile osób często na forach przyznaje się do zaniżania niektórych cen albo kompletnym nie mówienie o tym. Twoja decyzja :) obyś tego nie żałował bo ja bym tego z rąk nie wypuścił.