Samo body zostalo?Cytat:
Zamieszczone przez Sadia
Bo baterie to moge odstapic.. :)
Parteq
Wersja do druku
Samo body zostalo?Cytat:
Zamieszczone przez Sadia
Bo baterie to moge odstapic.. :)
Parteq
Cytat:
Zamieszczone przez Parteq
Nie, gorzej, body brak :shock: jutro dopiero będę zamawiać :D
Cytat:
Zamieszczone przez Sadia
No to pogratulowac i zycze sukcesow ;)
Wychodzi na to ze sam dzis bede straszyl okolice.
Pozdrawiam,
Parteq
No to jak z tym spotkaniem? Piątek 18:00 na Zamku? Kto się deklaruje? Z Wielgowa mam trochę kawałek i na darmo nie chce mi się jechać.
Janusz
Oj coś odzew słaby chyba nic z tego :)
Janusz
Jakoś szczecińscy canonierzy nie potrafią się zgrać ;)
Btw wie ktoś z Was może gdzie w tym mieście organizowane są jakieś kursy fotograficzne? ;)
Witam,
Powoli organizuje sie kolejny plener :-)
Jesli sa zainteresowani spotkaniem w tym tygodniu to prosze wpisywac propozycje co do terminu i miejsca pleneru.
Cos uradzimy ;-)
Ode mnie: od srody tego tygodnia jestem dostepny, godzina (ze wzgledu na upal) proponuje w okolicach 17.00 i pozniej.
Miejsce: stara gazowania? Ale ze juz tam kieeedys bylem to cokolwiek innego chetnie obejrze. Chyba ze ktos zaproponuje jakies ciekawe miejsce na swit i wschod slonca ;-)
Pozdrawiam,
Parteq
Dla mnie termin obojętny - też mi się wydaje, że w południe to fotki wychodzą plaskate :) I tak muszę jechać autem (cholera znowu szlaban na piwo) więc możemy się spotkać gdzieś w centrum - u mnie ja + 4 spokojnie wchodzi - nawet z górą sprzętu. Bagażnik się czasem zacina więc może mi co przybędzie ;-)
Janusz
powiem tak: zainteresowany jestem, zawsze w kilka canonów raźniej, a i nowe miejsca i ludzi też warto poznać......pozdrawiam szczecińskich canonierów
Witam na forum ;)
Trzy osoby to juz maly tlumek sie zrobil ;-)Cytat:
Zamieszczone przez bvq
A jakie propozycje macie co do miejsca?
Pozdrawiam,
Parteq