Chłopie, Ty wiesz jak tam było zimno :shock: Ja bym nawet swojego ID nie odczytał, a co dopiero cudzy ;)Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Wersja do druku
Chłopie, Ty wiesz jak tam było zimno :shock: Ja bym nawet swojego ID nie odczytał, a co dopiero cudzy ;)Cytat:
Luz... parzac pod tym kontem to bym nic nie mogl w zyciu publikowac.Cytat:
Zamieszczone przez dazz
:)
A wyrazili sprzeciw? Nie :)
Wrecz pozowali.
Nie przejmuj sie tak tymi przepisami prawa... ot zycie pisze wlasne :)
No dobra. Tera ja ;-)
Tylko proszę o wyrozumiałość. To moje pierwsze "publiczne" ujawnienie.
[ciach] fotki stoczniowe fajne, choć przesyt ilościowy ;-)
ta seria zdecydowanie tak. ładne kadry.Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
może wystarczy się przywitać i przedstawić ;-)Cytat:
dobra, dobra ;-), ja mam to samo :-), jesli w ciagu 15 sek. przedstwi mi sie kila osob to nie pamietam wszystkich ktorzy mi sie przedstawiaja... mija jakis czas i dopiero wtedy jestem wstanie sobie to troche poukladac... z twarzy i z tego co mowil to wiem wszystko, ale nie pamietam z kim rozmawialem :-)... takie zycie :-)Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
a co do zdjec to widze ze plenerek sie udal, szczegolnie zdjecia iczka mi sie podobaja, portret kolesia z pila - jest chyba najlepszy, kwiatas z mocnym wejsciem zaczol watek i tak juz pozstalo, dwa zdjecia ze tak powiem outdorowe Jurka tez sa super (2 i 3 z pierwszej serii)
a no i grupowe tez niczego sobie ;-) w celach poznawczych
No co za pitolenie, Wy to jak panienki... ;)Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Chialabym, ale sie boje..
Jak nie ma zdjec z pleneru to wszyscy narudzą (łącznie ze mną), ze nikt nie robil zdjec, jak Was zasypalismy fotkami, to ... za duzo :(
No jak baby..:)
A ja tam nalegam, aby reszta kolegow wywalila cale karty... Pokazmy tym spoza Torjmiasta, jak wyglada plener, a nie jakies tam pitolenie mazowiecko-reszto-polskie :)
pzdr
Na poczatku pleneru mialem takie sobie odczucie co do rozdzielenia sie, ale musze przyznac, ze decyzje, ktora podjelismy byla bardzo dobra.Cytat:
Tylko chodzac malymi 2-3 osobowymi grupami mozna byl zrobic dobre (w miare) zdjecia. Tabun 12 osob to koszmar.
Oczywiscie minusem byl fakt, ze pomimo spotkania ja tez niewielu kolegow skojarzylem i nawet z czescia slowa nie zamienilem :(
Mysle, ze od razu trzeba bylo zalozyc spotkanie po plenerze na rozgrzewajacej kawie, ale wielu z nas uciekalo szybko dosc, niemniej gwoli pamieci - polecam z gory zalozyc ze po plenerze idziemy popieprzyc o aparatach w jakiejs knajpie.
A tak generalnie to dzieki organizatorowi SimOn! za wene i skrzykniecie nas :)
Dzieki Tobie po raz pierwszy od 15 lat zobaczylem stocznie ... szok :)